S23 256 aldım. Birkaç gün oluyor. Ekran süresini günlük değil de şarj olduktan sonra hesapladigimda 5 saat oluyor. Yani Full şarj edip şarj %15'lere geldiğinde yaklaşık 5 saat ekran suresi almış oluyorum. Normal midir? İlerleyen zamanlarda düzeltmeler olur mu?
S23 256 aldım. Birkaç gün oluyor. Ekran süresini günlük değil de şarj olduktan sonra hesapladigimda 5 saat oluyor. Yani Full şarj edip şarj %15'lere geldiğinde yaklaşık 5 saat ekran suresi almış oluyorum. Normal midir? İlerleyen zamanlarda düzeltmeler olur mu?
Samsung güncel cihazlarında batarya optimizasyonu mevcut.
Ortalama 1 hafta süresince kullanımınıza bağlı olarak batarya performansı iyileşmektedir.
S21 ile %96 kullanımla 6 saat ekran süresi almışım.
Sizin de değerleriniz buna yaklaşacaktır zamanla.
S21 FE ile 8-9 saat ekran süresi alıyorum. Başlarda hızlı gider ama sonradan kendini optimize ediyor. Ben 1 haftadır kullanıyorum başlarda 1 2 gün benimki de hızlı gidiyordu.
Ben cihazı test yapmak için aldım Full parlaklık 4K YouTube videosu açıp test gerçekleştirdim 4 saat oynatabildi aynı şekilde 14 Pro Max 10 saat oynattı.
Samsung s serilerinin a serisine karşı tek yenildiği yer batarya dayanıklılığı a serisi her zaman daha iyidir batarya olarak işlemci olarak da mesela celeron çöpü core serisinden batarya olarak daha iyidir