Bas parayı kaçırma ios la sakın bulaşma derim bağımlılık yapar daha sonra hep iPhone serisi alırsın kullananlarda zaten iCloud ve arayüzün kolaylığından alıyorlar.Şu an S23 30k bandında. Sizce fiyatına değer mi?
Yani en mantıklı tercihtir bu.
Bas parayı kaçırma ios la sakın bulaşma derim bağımlılık yapar daha sonra hep iPhone serisi alırsın kullananlarda zaten iCloud ve arayüzün kolaylığından alıyorlar.Şu an S23 30k bandında. Sizce fiyatına değer mi?
Şu an S23 30k bandında. Sizce fiyatına değer mi?
Teşekkür ederim neden 256gb olanı tercih etmeliyim.Mayıs ayından beridir kullanıyorum (Samsung) bu sefer yapmış diyorsunuz (Çöp) diyenlerin bile böyle dediğini gördüm ve duydum kesinlikle alınır. Ek olarak 256 GB olan modelini alın.
Teşekkür ederim neden 256 GB olanı tercih etmeliyim.
Oyun performansı nasıl? Özellikle pugb ve wild rift oynayacağım da test videolarını izledim fakat eski videolar olduğu için istediğim cevabı bulamadım.Kesinlikle alınır. Ultra modelinden düz modele geçtim sorun varsa sorabilirsin.
Peki teşekkür ederim hocam.256 GB olanda ufs 4.0 okuma yazma birimi varken 128 GB olanda ufs 3.1 var. Bu hem uygulama açılış hızı, hem de indirme ve yükleme gibi unsurlarda fark yaratan önemli bir etken.
İkisini de sorunsuz oynatır.Oyun performansı nasıl? Özellikle PubGve Wild Eift oynayacağım da test videolarını izledim fakat eski videolar olduğu için istediğim cevabı bulamadım.
Hocam PUBG, COD oynadım gayet akıcı. Kaç FPS alıyorum bilmiyorum ama kesinlikle kasma vs yok. Zaten alabileceğiniz en güçlü cihaz bu. Başka sorunuz olursa sorun.Oyun performansı nasıl? Özellikle pugb ve wild rift oynayacağım da test videolarını izledim fakat eski videolar olduğu için istediğim cevabı bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.