S23 alınır mı?

Ben buna katılmıyorum hocam, S24 daha yeni evet daha çok güncelleme alacak evet ama çoğu konuda S23 daha iyi, yani kandırmaca yapıyorlar S23 4 yıl S24 7 yıl güncelleme alacak diye. Bir cihaz 4 yıl güncelleme alsa nolur 7 yıl alsa ne olur? 4 yıl çok kafi bence, bu telefonları alan birisi zaten amiral gemisinin tadını alacağı için 2-3 yılda bir telefon değiştirir hiç olmadı 5 yılda bir değiştirir. Bence bu 7 yıl işi sadece kandırmak için. S23, S24'ten çoğu konuda daha iyi.
S23'ün, S24'ten daha iyi olduğu konuları sayar mısın?

Ben buna katılmıyorum hocam, S24 daha yeni evet daha çok güncelleme alacak evet ama çoğu konuda S23 daha iyi, yani kandırmaca yapıyorlar S23 4 yıl S24 7 yıl güncelleme alacak diye. Bir cihaz 4 yıl güncelleme alsa ne olur 7 yıl alsa ne olur? 4 yıl çok kafi bence, bu telefonları alan birisi zaten amiral gemisinin tadını alacağı için 2-3 yılda bir telefon değiştirir hiç olmadı 5 yılda bir değiştirir. Bence bu 7 yıl işi sadece kandırmak için. S23, S24'ten çoğu konuda daha iyi.

S23 hangi konularda daha iyi? Ek olarak S23 serisinin 4 sene güncellemesi değil 3 sene güvenlik 2 tane Android güncellemesi kaldı.

Ben buna katılmıyorum hocam, S24 daha yeni evet daha çok güncelleme alacak evet ama çoğu konuda S23 daha iyi, yani kandırmaca yapıyorlar S23 4 yıl S24 7 yıl güncelleme alacak diye. Bir cihaz 4 yıl güncelleme alsa nolur 7 yıl alsa ne olur? 4 yıl çok kafi bence, bu telefonları alan birisi zaten amiral gemisinin tadını alacağı için 2-3 yılda bir telefon değiştirir hiç olmadı 5 yılda bir değiştirir. Bence bu 7 yıl işi sadece kandırmak için. S23, S24'ten çoğu konuda daha iyi.
Hocam her şeyi yok sayıp sadece güncelleme sayısına bile baksanız, yatırım tavsiyesi değildir :) , telefon 2. elde daha az değer kaybetmez mi?

Biraz ön yargım var aslında. Performans konusunda bir şüphem yok ama Exynos'un uzun vadede sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum.

Exynos 2400 uzun vadede Snapdragon 8 gen 2'den daha iyi ömrü olur. Kronik performans düşmesi ya da işlemcide yorgunluk yaşamazsın. Bir de EX2400 SDG2'den daha güçlü olunca haliyle daha uzun ömürlü.

S23 vs S24 Fe karşılaştırmasına bakmanızı öneririm. S24Fe'nin fiyatı hem ucuz hem de bataryası daha uzun gider. Sadece biraz kameradan fedakarlık etmek lazım. Yinede sizin tercihiniz.
Hocam tercihim küçük ekranlı telefon açıkçası. Şarjda hiç sıkıntı değil benim için.

Exynos 2400 uzun vadede Snapdragon 8 gen 2'den daha iyi ömrü olur. Kronik performans düşmesi ya da işlemcide yorgunluk yaşamazsın. Bir de EX2400 SDG2'den daha güçlü olunca haliyle daha uzun ömürlü.
S24ün güncelleme desteği aklımı çelmişti açıkçası. Telefonu aldıktan sonra uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum. 8gb ram hakkında ne düşünüyorsunuz sizce 6 yıl daha güncellemeyi sağlıklı şekilde çalıştırabilirmi?

Hocam tercihim küçük ekranlı telefon açıkçası. Şarjda hiç sıkıntı değil benim için.

S24'ün güncelleme desteği aklımı çelmişti açıkçası. Telefonu aldıktan sonra uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum. 8 GB RAM hakkında ne düşünüyorsunuz sizce 6 yıl daha güncellemeyi sağlıklı şekilde çalıştırabilir mi?

Hepsini sağlıklı şekilde çalıştıramaz bir yerden sonra teklemeye başlar ancak alacaktır güncelleme haklarının tamamını. S23 alıp 2 Android sonra desteğiniz biteceğine S24 alıp 6 Android'in 5'ini almak daha mantıklı zaten.

Hepsini sağlıklı şekilde çalıştıramaz bir yerden sonra teklemeye başlar ancak alacaktır güncelleme haklarının tamamını. S23 alıp 2 Android sonra desteğiniz biteceğine S24 alıp 6 Android'in 5'ini almak daha mantıklı zaten.
Sağolun hocam s25in fiyatının düşmesini de bekleyebilirim aslında onuda düşünücem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı