S23 alınır mı?

Bütçe
30000
3-4 aydır S23 256gb kullanıyorum. Kullanım şeklim sosyal medya uygulamaları vb. (twitter, instagram, youtube, twitch) genel olarak. Performansından memnunum. 7 saatin üzerinde ekran süresi alıyorum rahatlıkla. Oyun oynamadığım için o performansını bilmiyorum ama normal kullanımda aşırı ısınma ile karşılaşmadım hiç. 120 hz olup olmaması benim için bir kriter değildi ama bir de 120 hz'e alışınca kullanımı daha keyifli hale geliyor.

Fotoğraf çekmek bu yüzden kamera önemli onun dışında sosyal medya ve ara sıra da fazla yorucu olmayan mobil oyunlar oynamak için.

Isınma sorunu var mı bilginiz var mı
S23+ kullanıyorum. Pubg mobile oynuyorum. Sorun olacak şekilde bir ısınma olmuyor telefonda. 40 dereceyi geçen bir ısınma ile karşılaşmadım.
Kamera olarak zaten çok çok iyi. Daha profesyonel ve doğal renkler isterseniz Gcam kurabilirsiniz. Ama Gcam kurmadan bile çok çok iyi fotoğraflar çekiyor. İşlemcinin gücü kendini inanılmaz belli ediyor. Oyunlar ve uygulamaların açış hızı inanılmaz. Geçişler çok hızlı.

Bataryası kötü gidiyor diyenler olmuş da neye göre kötü? Normal kullanımda 120 hz de 7 8 saat ekran süresi alıyor birçok kullanıcı, Isınma sorunu olarak ta ilk kurulumda ısınmayan cihaz yoktur her cihaz ilk kurulumda çok ısınır. 8 gen 2 çok stabil bir işlemci rahat rahat oyun oyanayacağınız bir işlemci, oyun oynarken de el yakacak dereceye gelmiyor. Günlük kullanımda Isınma olduğunu görmedim.

Bataryası kötü gidiyor diyenler olmuş da neye göre kötü? Normal kullanımda 120 Hz de 7 8 saat ekran süresi alıyor birçok kullanıcı, ısınma sorunu olarak da ilk kurulumda ısınmayan cihaz yoktur her cihaz ilk kurulumda çok ısınır. 8 gen 2 çok stabil bir işlemci rahat rahat oyun oyanayacağınız bir işlemci, oyun oynarken de el yakacak dereceye gelmiyor. Günlük kullanımda ısınma olduğunu görmedim.

Hocam ben 20 gün oldu alalı ne yaparsam yapayım 6 saatten fazla süre alamadım. 7-8 saat diyen yalan söylüyordur. Ya da %1 parlaklık + pil tasarrufunda 60HZ kullanıyordur.

29-30k bütçem var. iPhone 12 yerine S23 almayı düşünüyorum, sizce doğru mu bu düşüncem?

Bir de S23'te ısınma sorunu var mı, kullananlar memnun olduğunuz ve memnun olmadığınız yönlerini yazabilir misiniz?

Hocam ilk olarak iPhone 14'ten bile iyi bir cihaz. Kamera olarak çok iyi sonuçlar çıkarıyor. Birkaç sosyal medya arasında dolaşınca cihaz oda sıcaklığında 39 dereceleri görüyor. Ortalama olarak 35-38° arası. PUBG mobilde Max 42° oldu. Şarj konusunda günlük kullanımla ucu ucuna günü çıkarabiliyor. Pil olarak çok iyi değil. Ama tabii ki ince veya hafif olmasına karşın görmezden gelinebilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı