S23 alınır mı?

Mxphan

Centipat
Daha fazla  
Geçen gün açtığım konuda bayağı kişi S23FE önermişti ben de biraz inceleyince S23FE yerine biraz daha para biriktirip S23 almak daha mantıklı diye düşündüm fakat telefonun bazı özellikleri beni rahatsız etti. En başta 25W şarj, yani aklımdaki telefon POCO X6 Pro ve 65W şarja sahip. S23 fiyatına POCO F6 Pro da mevcut ve ikisi de teknik olarak ya kafa kafayalar ya da POCO bazen daha iyi. Ekran boyutu da biraz küçük gibi o yüzden S23 kafamda kesin ve güçlü bir seçenek olarak oturamadı. Cihazı kullanan varsa yardımcı olup bizi aydınlatabilir mi? Yani günlük bir kullanımda şarj sıkıntı oluyor mu veya ekranın küçük olması herhangi bir sorun oluşturuyor mu bir de aynı parayı vermişken POCO F6 Pro almak mantıklı olur mu? Güncel olarak aklımdaki telefonlar POCO X6 Pro, POCO F6, POCO F6 Pro, Galaxy S23 (aşırı oyun oynayan biri değilim ama arada sıkılınca PUBG, MLBB tarzı şeyler falan oynayabilirim, günün büyük bir kısmını Instagram, ve TikTok'ta geçiriyorum)

Bir de şimdi gezinirken gördüm aynı fiyata yurt dışı S23 Ultra veya S24 Ultra da varmış, yurt dışı almak mantıklı mı, yurt dışı telefon kullanımıyla ilgili hiç bilgim yok onun hakkında da basit ve detaylı bir anlatım yapabilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı