S23 animasyonlarda hafif kasma var

Kambala06

Centipat
Daha fazla  
İyi günler neredeyse 8 aydır kullandığım bir S23 128 GB telefonum var. 3 4 gün önce uygulama açarken internette herhangi bir siteye girerken veya çıkarken yani kısaca söylemek gerekirse telefonun animasyonlarında hafif kasma başladı. Yaptığım son güncelleme sonrası böyle oldu büyük ihtimal çünkü güncelleme öncesi böyle bir sorun yoktu ama güncellemeden sonra bunlar başladı. Telefonun Hz değerinde herhangi bir problem olduğunu sanmıyorum. Çünkü arayüzde sağa sola kaydırırken herhangi bir sorun gözükmüyor. Akıcı ama animasyonlarda bariz bir sıkıntı var. Sorunun kaynağı güncelleme midir yoksa başka bir sorun mu var? Düzeltmek için neler yapabilir ve de son güncellemeyi yapıp bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
128 GB versiyonlar UFS 3,1 diye biliyordum. Depolama alanınızı %50'den fazla doldurduysanız belki bununla alakalı bir yavaşlık olabilir mi?

128 GB versiyonlar UFS 3,1 diye biliyordum. Depolama alanınızı %50'den fazla doldurduysanız belki bununla alakalı bir yavaşlık olabilir mi?

Sadece 42 GB dolu bir sonraki güncellemeye kadar bekleyeceğim eğer yine olmazsa telefonu sıfırlayın bir de öyle denemeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı