S23 cihazın şarjı hızlı bitiyor

Unknowise

Decapat
Telefonu satın alalı 1 yıl oluyor 3-4 ay öncesine kadar telefonun şarjını Max %80'e sabitliyordum. Birkaç hafta önce tekrar %80'e sabitledim fakat birkaç gündür şarjımın eskisine göre daha hızlı gittiğini düşünüyorum. Hafta sonları ortalama ekran sürem 6-7 saat hafta sonları, hafta içleri ise 3 saat. Günlük 1-2 saat Clash Royale ve 2-3 saat Instagram 1 saat de diğer uyg. kullanıyorum. Hesaplamalarıma göre eskiden 6 dakikada 1 şarj giderken şimdi 4 -5 dakikada 1 şarj gidiyor. Ortalama ayrıca günde 1 sefer şarja takardım telefonu, şimdi ise 2 3 sefer takıyorum. Muhtemelen ben hem çok kullanıyorum ve çok takıyorum ama yine de normal olup olmadığını bir sormak istedim. Bir de yurtta kaldığım için mobil veri full açık ama eskiden de öyleydi. Dediğim gibi şimdi daha hızlı gidiyor bence şarj. Sizce normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu satın alalı 1 yıl oluyor 3-4 ay öncesine kadar telefonun şarjını Max %80'e sabitliyordum. Birkaç hafta önce tekrar %80'e sabitledim fakat birkaç gündür şarjımın eskisine göre daha hızlı gittiğini düşünüyorum. Hafta sonları ortalama ekran sürem 6-7 saat hafta sonları, hafta içleri ise 3 saat. Günlük 1-2 saat Clash Royale ve 2-3 saat Instagram 1 saat de diğer uyg. Kullanıyorum. Hesaplamalarıma göre eskiden 6 dakikada 1 şarj giderken şimdi 4 -5 dakikada 1 şarj gidiyor. Ortalama ayrıca günde 1 sefer şarja takardım telefonu, şimdi ise 2 3 sefer takıyorum. Muhtemelen ben hem çok kullanıyorum ve çok takıyorum ama yine de normal olup olmadığını bir sormak istedim. Bir de yurtta kaldığım için mobil veri full açık ama eskiden de öyleydi. Dediğim gibi şimdi daha hızlı gidiyor bence şarj. Sizce normal mi?

One UI 7 yüklediyseniz çok normal. Benim S24 cihazımda aynı güncelleme yaptıktan sonra eskisi kadar az gitmiyor şarj.

Bataryası 3900 mAh. Telefonu çok zorlayacak oyunlar oynamışsan pil sağlığı düşmüş olabilir. Şarjda pek kullanmamaya çalış. Dediğim gibi zaten telefonun yüksek bir bataryası yok.

Babamda s22 var one ui 7 öncesi çok memnundu telefonundan ama one ui 7 geldikten sonra baya şikayetçi batarya performansından ve bazı arayüz hataları varmış.

Bataryası 3900 mAh. Telefonu çok zorlayacak oyunlar oynamışsan pil sağlığı düşmüş olabilir. Şarjda pek kullanmamaya çalış. Dediğim gibi zaten telefonun yüksek bir bataryası yok.
3900 mAh. Evet doğru ama sade mAh değeri değil önemli olan yani bu bataryasının düşük olduğu anlamına gelmez bataryası iyi bir bataryası var aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı