S23 ekran mı kırıldı yoksa koruyucu mu?

Koruyucuyu çıkarıp kontrol ettim ekrana bir şey olmamış şükür. Yalnız şunu farkettim cam koruyucu ekran parlaklığını bayağı soğuruyor. Koruyucuyu çıkarınca ekran parladı resmen. Akşam yedeğini takacağım herkese teşekkürler.
Bundan dolayı cam kullanmam, kimseye de önermem zaten. Parmak izi okuyucudan ekran kalitesine kadar dezavantajları var türlü türlü.

Spigen kalitesidir bu. Ekrana zarar gelmesini önler.

Arkadaşlar S23 için Spigen glass ez fit cam koruyucu kullanıyorum 1 ay falan oldu galiba. Çok memnundum lakin az önce elimde bilekliği çevirerek oynarken taşı ekrana geldi koruyucu kenardan çatladı şok oldum. 3-4 tane uzun çizgi şeklinde çatlaklar oluştu maalesef. Zaten iki tane göndermişlerdi değiştirebilirim de kafama takılan şu ki ekran da çatlamış mıdır? Çok kafama takıldı. Işığın altında bakınca koruyucudaki çatlak çizgisinin hizasında iz düşümü şeklinde gölge var yani iki çizgi var gibi görünüyor. Bu ekranın da çatladığını mı gösteriyor?

Arkana yaslanıp rahat bir şekilde otur, endişelenme sana garanti verebilirim eğer ki üzerine taşla falan vurmadiysan o ekran kırılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı