killuniverse
Hectopat
Videoda da görüldüğü üzere Instagram dahil tüm uygulamalarda aşağı yukarı giderken bir titreme yaşıyorum. Bunun çözümü nedir arkadaşlar?
Hocam elimde iki tane s23 var ikisi de farklı zamanlarda farklı yerlerden alındı ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum.Hocam bende S23FE var, Android 14 güncellemesini yaptıktan sonra bende de bazı sorunlar belirmeye başladı. Muhtemelen yeni bir güncellemeyle düzeltilir. Sizin sorununuz donanımsal bir soruna da benziyor gibi görünüyor.
Aylardır kullanıyorum Android 14'ten önce de aynı sorun vardı.Hocam bende S23FE var, Android 14 güncellemesini yaptıktan sonra bende de bazı sorunlar belirmeye başladı. Muhtemelen yeni bir güncellemeyle düzeltilir. Sizin sorununuz donanımsal bir soruna da benziyor gibi görünüyor.
Hocam sorun aylardır var. İki telefonumda da aynı sorundan müzdaribim tek ben yaşıyor da olamam. Sizce millet bu sorunu nasıl tanımlıyordur ona göre biraz daha araştırma yapayım.Yazılımsal hocam. Samsung Tab A tabletimde Skype kullanırken yaşıyorum.
Videoda da görüldüğü üzere Instagram dahil tüm uygulamalarda aşağı yukarı giderken bir titreme yaşıyorum. Bunun çözümü nedir arkadaşlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.