Kalas A54 kasa ile geliyor birebir aynısı daha doğrusu bana göre kalas hem kalınlığı az değil hem de boyutu bence büyük kaçıyor. A54 fiyatında olunca bu göz ardı edilir ama bu fiyat bandında mantığı yok. İçi zaten S22 ki o da tam değil bizdeki S22'ler Exynos 2200 değil daha iyi olan 8 Gen 1 ikisi de sorunlu olsa da Gen 1 daha iyidir. O zaman ben niye boyut olarak, çerçeve ve ekran boy oranı olarak, ekran kalitesi olarak daha iyi S22 almayayım. Tek bir sebep var o da batarya olur. Şahsen ben onu göz ardı ederdim 2 kere şarj ederim 1 kere edeceğime yine S22 ile devam ederim. Bu arada S22 ile ilgili ilk çıktığında batarya dışında ısınma ile ilgili de şikayetler vardı ben bunun yazılım vs. ile çözüldüğünü biliyorum eğer hala ısınma problemse o zaman yeniden düşünülebilir belki. Kısaca en iyi tercih bütçe zorlayıp S23 almak olmuyorsa da benim fikrimce S22 ya da param cebimde kalsın diyerek S21 FE'ye yönelmek. S21 FE daha güncel kalacak bir telefon onun da batarya ile mutlu olanı, olmayanı var ama S23 FE ile de bu olabilir daha bilmiyoruz çünkü onun içindeki işlemci de verimli değil.