S23 FE alınır mı?

Bugün için telefoncuyla anlaştım akşam almaya gidiyorum ancak daha mantıklı alternatifleri varsa önerebilirsiniz.

Öncelikle telefonu babama sürpriz olarak alacağım, kriterlerim ise yeterli pil ömrü, çift SIM kart girişi, genel arayüzde kasma donma olmaması, banka uygulamaları için güvenlik, belge taramaları ve genel tatillerde vs. en azından ışık altında güzel çekim yapabilecek kamera. Bu kriterleri sağlayan telefonları ve en azından 6 ay kulladığınız telefonları önerirseniz çok sevinirim. Bu arada telefon ile herhangi bir oyun oynanmayacak o yüzden işlemci gücünden ziyade stabilitesi ve yazılım desteği olan cihazları öneriniz.

Ek bilgiler:
Alacağım telefonun ilan fiyatı 19.500 fakat ben 6 ay taksit yapacağım için 22.900TL'ye denk geliyor bu sebepten aslında bütçem 23-24000TL ama faiz olacağı için ilan fiyatı bütçem 21.000 TL. Ayrıca Redmi düşünmüyorum Redmi önermezseniz sevinirim boşuna vakit kaybı olmasın.

Fiyatındaki en baba telefon.

S23 FE güzel seçenek. Ben genel olarak Samsung'un Android piyasasında en iyiler arasında olduğunu. Düşünüyorum. İkinci el S22 Plus veya S21 Plus da güzel olabilir. Şu an yazdığım telefon Realme GT2. bunun prosunu veya üst serisini de önerebilirim.
İkinci ele çok sıcak bakmıyorum performans aramadığım için ama yine de çok teşekkür ederim Realmeye bir göz atacağım.

Hocam işlemci performansı nasıl oyun için falan yeterli mi?
Oyun oynamıyorum, o yüzden deneme fırsatım olmadı. Ancak incelemelerinde yeterli olduğunu söylüyorlar.
Çift sim girişi var mı ve eski serilerdeki ısınma problemleri devam ediyor mu? son sorum ise pil ömrü otomatik parlaklıkta gün çıkartıyor mu. Değerli yorumunuz ve yardımınız için çok teşekkür ederim.
Çift sim girişi var evet. Aldığımda ilk hafta normal kullanımda sokakta baya ısınıyordu, telefon yeni olduğu için ilk haftalarda ısınması normalmiş. O sorun artık ortadan kalktı. Şarj konusu ise otomatik parlaklıkta iyice götürüyor. Şu günlerde hiç bir işim olmadığından sabahtan akşama kadar telefondayım Spotify, Instagram gibi uygulamalar sürekli açık akşam saat 12'e kadar gidiyor şarjı.

Hocam S23 güzel telefondur söylediğiniz işlerin altından kalkar.
Telefoncuda taksit yaptırmak yerine bankalarda yeni müşterilere 0 faizle 20.000TL civarı kredi veriliyor onlara bakabilirsiniz isterseniz 3.000TL cebinizde kalır.
Öğrenciyim iş güç yok bakalım seri veriyorsa dediğiniz gibi yaparım çok teşekkürler.

Bir aile bireyim öğretmen ve S20 FE ona yetiyor hatta bana bile yetiyor. S23 FE üç model yukarısı ise git al kardeşim düşünmeden. Ama dikkatli ol ikinci el falan olmasın. KURTCELL, TürkTelefonik, Vodatelefon (telif yememek için, böyle yazdım, hayalistan yoktu)r falan ise sorun yok.

Samsung ve Apple'dan başka marka telefon kullanmam. Riske girmek istemem. Eğer aklına yattıysa al güzel telefon.
Ben de iPhone batağındayım gönül ister ki babama da çekeyim bitane ama bütçe androide itiyor yapacak bişey yok. Zaten babama iPhone alsam keser beni heralde :D

Babaya hayırlı olsun

Çift sim girişi var evet. Aldığımda ilk hafta normal kullanımda sokakta baya ısınıyordu, telefon yeni olduğu için ilk haftalarda ısınması normalmiş. O sorun artık ortadan kalktı. Şarj konusu ise otomatik parlaklıkta iyice götürüyor. Şu günlerde hiç bir işim olmadığından sabahtan akşama kadar telefondayım Spotify, Instagram gibi uygulamalar sürekli açık akşam saat 12'e kadar gidiyor şarjı.
Dedikleriniz çok işe yaradı teşekkür ederim.

Bir aile bireyim öğretmen ve S20 FE ona yetiyor hatta bana bile yetiyor. S23 FE üç model yukarısı ise git al kardeşim düşünmeden. Ama dikkatli ol ikinci el falan olmasın. KURTCELL, TürkTelefonik, Vodatelefon (telif yememek için, böyle yazdım, hayalistan yoktu)r falan ise sorun yok.
Teşekkür ederim, merak etmeyin teknolojide beni kazıklayacak babayiğit daha doğmadı :D

Konu kilit o zaman bütün kriterleri karşılıyor telefon yardımcı olan herkese çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı