Eshler
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba, geçen hafta Samsung'un sitesinden S23 FE almaya karar verdim. Fakat ellerinde stok kalmadığı ve beklemeyi sevmediğim için iptal ederek para iadesi istedim. Dün para hesabıma geçti açtığım konuda da bir arkadaş çiçek sepeti'nde düz S23'ün 27K'ya satıldığını söyleyince ben de indirimi kaçırmak istemeyip alım yaptım. Fakat bugün müşteri hizmetleri arayarak ürünün deforme olduğunu bildirdi. Bunun üzerine tekrar iade istedim ve 1-10 iş günü içerisinde ücretin hesabıma gönderileceğini söylediler. Ürün indirimli iken almak istiyordum fakat net fiyatı 32K'nın üzerinde olduğundan vazgeçtim. S23 FE almaya karar verdiğim sırada biraz daha ücreti yükselterek S23 almak istedim ama tekrar sorun yaşamam üzerine Samsung'tan soğuma noktasına geldim. Üzerine 5 6K daha koyarak iPhone 13 mü alsam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım iPhone hakkında hiç bilgim yok daha önce kullanmadım Çin markalarına da güvenmiyorum gerek SAR değeri gerek sanki toplama bilgisayarmış gibi oynama yaparak RAM arttırmak performans arttırmak gibi telefonun ömründen yiyecek şeyler olduğundan istemiyorum. Geriye marka kalmıyor resmen. Ne yapacağım çok kararsızım.