S23 FE iade edilmeli mi?

Eshler

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, geçen hafta Samsung'un sitesinden S23 FE almaya karar verdim. Fakat ellerinde stok kalmadığı ve beklemeyi sevmediğim için iptal ederek para iadesi istedim. Dün para hesabıma geçti açtığım konuda da bir arkadaş çiçek sepeti'nde düz S23'ün 27K'ya satıldığını söyleyince ben de indirimi kaçırmak istemeyip alım yaptım. Fakat bugün müşteri hizmetleri arayarak ürünün deforme olduğunu bildirdi. Bunun üzerine tekrar iade istedim ve 1-10 iş günü içerisinde ücretin hesabıma gönderileceğini söylediler. Ürün indirimli iken almak istiyordum fakat net fiyatı 32K'nın üzerinde olduğundan vazgeçtim. S23 FE almaya karar verdiğim sırada biraz daha ücreti yükselterek S23 almak istedim ama tekrar sorun yaşamam üzerine Samsung'tan soğuma noktasına geldim. Üzerine 5 6K daha koyarak iPhone 13 mü alsam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım iPhone hakkında hiç bilgim yok daha önce kullanmadım Çin markalarına da güvenmiyorum gerek SAR değeri gerek sanki toplama bilgisayarmış gibi oynama yaparak RAM arttırmak performans arttırmak gibi telefonun ömründen yiyecek şeyler olduğundan istemiyorum. Geriye marka kalmıyor resmen. Ne yapacağım çok kararsızım.

Şahsen S23 kullanıyorum. Gayet memnunum. iPhone 13 geride kalıyor; 120Hz yok mesela.

S23'ün dengi daha çok iPhone 14 Pro gibi.

Ülkemizde bu kadar fiyat farkı olması, iPhone'lardan daha çok vergi alınması ve Samsung'un ülkemize özel fiyatlandırma yapması. Bence beyin bedava. Ha, iPhone ekosistemi falan diye girersen, orası sizin bileceğiniz iş.

Şahsen S23 kullanıyorum. Gayet memnunum. iPhone 13 geride kalıyor; 120Hz yok mesela.

S23'ün dengi daha çok iPhone 14 Pro gibi.

Ülkemizde bu kadar fiyat farkı olması, IPhone'lardan daha çok vergi alınması ve Samsung'un ülkemize özel fiyatlandırma yapması. Bence beyin bedava. Ha, iPhone ekosistemi falan diye girersen, orası sizin bileceğiniz iş.

Hocam zamanında ben de sizin gibi düşünüp Samsung S9 almıştım vallahi ilk 2 yıl çok iyi oluyor da sonra telefon ölmeye başlıyor, batarya gitti, kasa arkası açıldı, 2 kere düştü sadece Edge ekranının sol üst köşesi çatladı, kasma donmaya zaten girmiyorum. Kısacası Samsung "uzun süreçte" tercih edilmemeli. Bu arada ben aldığımda son model Samsung s serisinin telefonuydu, S9 deyince gülebilirsiniz de o zamanin amiral gemisiydi ve bu dediklerim hemen 2-3 yıl içinde oluyor. Özellikle pil, kasma-donma sorunları. Ben alırken telefonun standında manyak manyak özellikleri insanlar test ediyordu.

iPhone SAR değerleri çok yüksek çıkıyor bilginiz olsun yakın zaman da yapılan testlerde normal değerlerin üzerinde çıktığını belirttiler iPhone tüm serilerinde. Samsung'da bu değer normal çıktığı ve özellik bakımında Samsung biraz daha üstün geliyor S23 Ultra kullanıyorum 14 Pro Max var elimde 2 sine bakınca karşılaştırmada kişinin kullanımına göre seçim yapması gerek oyun falan oynayan biri değilseniz S23 daha mantıklı ekran yenileme falan batarya ve oyun performansı biraz daha belirgin ama arama iş derseniz iPhone daha mantıklı güzel.

Cevaplar için teşekkürler.

Hocam zamanında ben de sizin gibi düşünüp Samsung S9 almıştım vallahi ilk 2 yıl çok iyi oluyor da sonra telefon ölmeye başlıyor, batarya gitti, kasa arkası açıldı, 2 kere düştü sadece Edge ekranının sol üst köşesi çatladı, kasma donmaya zaten girmiyorum. Kısacası Samsung "uzun süreçte" tercih edilmemeli. Bu arada ben aldığımda son model Samsung s serisinin telefonuydu, S9 deyince gülebilirsiniz de o zamanin amiral gemisiydi ve bu dediklerim hemen 2-3 yıl içinde oluyor. Özellikle pil, kasma-donma sorunları. Ben alırken telefonun standında manyak manyak özellikleri insanlar test ediyordu.
Şu an elimde note 8 var 2018 yılında alındı sahibi ben değilim fakat kendi telefonumu sattığım için idarelik kullanıyorum. Pil ömrü harici gözüme takılan sıkıntılar çok olmadı. Genelde 1 veya 2 senede bir telefon değiştirdiğim için uzun vadeye bakmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı