S23 FE iade edilmeli mi?

Bir haftaya yakındır S23 FE kullanıyorum saçma bir şekilde Instagram, Trendyol gibi uygulamalarda anlık ekran donması gibi sorunlarla karşılaşıyorum galiba bütün S23 FE bu sıkıntılar var çözümü nedir?
 
Dostlar bu savaş artık son bulmalı :D kimse kimseye bir marka ve modeli diretmemeli diye düşünüyorum, kendim iPhone 13 kullanıyorum özellikle fotoğraf çekmeyi seviyorsanız tavsiye etmem 13'te garip bir efekt ekliyor kendi kendine ve fotoğrafı çok kötü etkiliyor akşam fotoğrafları beni rahatsız etti, iphone 11 daha güzel çekim yapıyor. Hayırlı olsun iyi bir tercih yapmışsınız. Cihazımda bu arada herşeyinden memnunum sadece kamerada olan bu durum rahatsız ediyor beni.
 
Hocam zamanında ben de sizin gibi düşünüp Samsung S9 almıştım vallahi ilk 2 yıl çok iyi oluyor da sonra telefon ölmeye başlıyor, batarya gitti, kasa arkası açıldı, 2 kere düştü sadece Edge ekranının sol üst köşesi çatladı, kasma donmaya zaten girmiyorum. Kısacası Samsung "uzun süreçte" tercih edilmemeli. Bu arada ben aldığımda son model Samsung s serisinin telefonuydu, S9 deyince gülebilirsiniz de o zamanin amiral gemisiydi ve bu dediklerim hemen 2-3 yıl içinde oluyor. Özellikle pil, kasma-donma sorunları. Ben alırken telefonun standında manyak manyak özellikleri insanlar test ediyordu.
Telefonu dikkatsiz ve hor kullanıp "Neden bozuluyor?" diye şikayet ediyorsun.
 
O dediğim pil ve batarya sorunu 2 sene sonra gösterdi kendini. Aynen S23 al bakayım 2-3 sene sonra ne olacak, gülünç olan sizin durum :D her zaman böyle oluyor Samsung'larda, eskide kalan bir durum değil. 2018'de de aynı şey denirdi şimdi de. Nasil okudunuz bilmiyorum ama ben bu sorunları henüz 2020'de yasamaya başladım zaten. 5 senelik değildi yani. Mesajda S23 ile S9'un zamaninda verdigi performansi karsilastirdigim kısmı bul forumu birakmazsam namerdim.
Elimde 2021'de alınmış A52 var. Gel bir test yapalım istersen istediğin her test olur. Bak amiral gemisi demiyorum düz A52. Ne bir donma var ne de bir kasma var. Siz yaşadınız diye herkes yaşamayacak. Arada 5 seri var aynı telefon sanki ikisi de.
Konunun cevabina gelecek olursak S23 256GB önerim olur.
 

Geri
Yukarı