S23 FE ısınmasına çözüm var mı?

Arkadaşlar 5 gün oldu cihazı alalı teknesodan cihaz süper tek sıkıntısı çok ısınıyor. Bunun çözümü var mı acaba ya da iade hakkım oluyor mu?

Dostum ilk zamanlar ısınma, şarjın hızlı gitme durumları normaldir.
Telefonu daha yeni kurmuş oluyorsun telefon da senin kullanımlarına bakarak pili optimize ediyor.
Bu durum 1-2 hafta sürer en fazla.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Exynos işlemcisinin doğası gereği ısınan bir telefon. Bir sorun teşkil etmez. Ben de kullanıyorum, eskisi gibi ısınmıyor gibi geliyor bana, ya da artık alıştım ısınmasına.

Düzelir mi acaba kesin yoksa cayma iade hakkımı kullanacağım açıkçası sizin düzeldi mi?

Nereden bakıyoruz hocam bilmiyorum.

Benim düzeldi Instagram'da ısınmıyor ilk aldığımda 35 36 oluyordu şu an 30 31 filan.

Dostum ilk zamanlar ısınma, şarjın hızlı gitme durumları normaldir.
Telefonu daha yeni kurmuş oluyorsun telefon da senin kullanımlarına bakarak pili optimize ediyor.
Bu durum 1-2 hafta sürer en fazla.
anladım öncelikle teşekkür ederim değerli arkadaşlar. şimdi ne yapmam lazım peki. tam olarak serviste götürdüm test yapıldı sorun algılanmadı

Hayır 1 hafta kalibrasyon gibi düşünebilirsiniz 3 4 gün daha devam edin düzelir.(bende kılıflı kullanıyorum)
inşallah artık yoksa sıkıntı çok güzel cihaz kamerası olsun süper tek sıkıntısı bu sarjda pek sorun değil

Anladım öncelikle teşekkür ederim değerli arkadaşlar. Şimdi ne yapmam lazım peki. Tam olarak serviste götürdüm test yapıldı sorun algılanmadı.

Bir süre daha kullanın kendini optimize eder düzelir yani.

Kamerada laf yok hocam exynoss 2200 pil verimliliği rakipine göre bir tık kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…