S23 FE ısınmasına çözüm var mı?

İnşallah ya 1 hafta oldu benim de bekleyeceğim yoksa iade etmek zorunda kalacağım.

Bu arada Apple'den 13'ten geçtim. İyi ki geçmişim dedirten bir cihaz.

Evet hocam iPhone 13'ten kat ve kat daha iyi. O ısınma olayı düzelir hocam pil işlemci gibi şeyler senin kullanımına göre kalibre oluyor ve ona göre optimizasyon yapıyor normaldir.

Hayır 1 hafta kalibrasyon gibi düşünebilirsiniz 3 4 gün daha devam edin düzelir.(bende kılıflı kullanıyorum)

Merhaba telefonunuz S23FE mi? Şarj süreniz nasıl ben de almayı düşünüyorum ama günde iki kez şarj ediyorum falan diyen de var kararsız kaldım.

Çok teşekkür ederim hayırlı geceniz olsun.

Merhaba pil süreniz ne kadar gidiyor ben de almayı düşünüyorum ama günde iki kez şarj etmem gerekiyor falan diyen de çok var kararsız kaldım. Sürekli kullanımda toplam 8-10 saat gitse yeter. Oyun da oynamıyorum.

Hocam S23 FE alacağım öneriyor musun? Kamera benim için mühim. Oyun oynayan birisi değilim.

Merhaba pil süreniz nasıl memnun musunuz?

Merhaba telefonunuz S23FE mi? Şarj süreniz nasıl ben de almayı düşünüyorum ama günde iki kez şarj ediyorum falan diyen de var kararsız kaldım.

Merhaba pil süreniz ne kadar gidiyor ben de almayı düşünüyorum ama günde iki kez şarj etmem gerekiyor falan diyen de çok var kararsız kaldım. Sürekli kullanımda toplam 8-10 saat gitse yeter. Oyun da oynamıyorum.

Merhaba pil süreniz nasıl memnun musunuz?

Bir gün bana yetiyor sabah 7'den akşam 8 de takıyorum oyun oynarsanız bu değişir ben bir Brawl Stars oynuyorum. Pil sürem okul zamanı akşama kadar yetiyor, hafta sonu PUBG 120 FPS oynıyınca hızlı gidiyor 3 saat aralıksız oynamıştım 1 kere şarj 100'den 30 olmuştu ondan PUBG 120 FPS yaparsanız hızlı 60 FPS her maç 2 3 gidiyor senin kullanıma göre değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı