S23 FE ısınmasına çözüm var mı?

Yani benim 9-11 saat kullanımım var standartda.

Alın gitsin hocam kamerası çok iyi.
standart olarak ayarladım diyor pil ömrü sogutma dengeyi saglar belki sogutması iyi olur

Tamamdır hocam sağ olasın. Aldıktan sonra buraya yazabilirim bir sorum olursa uygunsa.
güzel cihaz kamerası apple kafa tutacak bir telefon hayırlısı olsun şimdikten

Standart olarak ayarladım diyor pil ömrü sogutma dengeyi saglar belki sogutması iyi olur.

Hocam performans gibi şeyler tam olacak pil bir tık azalır ama çok kayıp yaşamazsınız ben standart tercih ediyorum.

Tamamdır hocam sağ olasın. Aldıktan sonra buraya yazabilirim bir sorum olursa uygunsa.

Uygun hocam yazdıktan sonra etiketleyin sorunlarınızı çözümünü söyleyebilirim.

Arkadaşlar 5 gün oldu cihazı alalı teknesodan cihaz süper tek sıkıntısı çok ısınıyor. Bunun çözümü var mı acaba ya da iade hakkım oluyor mu?

Normal çok ısınan bir cihaz. S23 kullanıyorum oyunlarda ciddi derece ısınma oluyor. İlk zamanlarda daha fazla oluyor 1 2 hafta sonra biraz daha az ısınma olur ve şarjı daha uzun gitmeye başlar.

Normal çok ısınan bir cihaz. S23 kullanıyorum oyunlarda ciddi derece ısınma oluyor. İlk zamanlarda daha fazla oluyor 1 2 hafta sonra biraz daha az ısınma olur ve şarjı daha uzun gitmeye başlar.

Güncellemeden sonra S23 çok ısınmaya başaldı haftaya 6.1.1 ile düzelir.

inşallah ya 1 hafta oldu benimde bekleyeceğim yoksa iade etmek zorunda kalacağım.

bu arada appleden 13 ten geçtim. iyi ki geçmişim dedirten bir cihaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı