VolantMito
Hectopat
- Makaleler
- 1
Pil falan da böyle bir şey yapmam lazım mı acaba?
Hocam şarj dolduğunda durmasını filan yarıyor çok da önemli değil.
Pil falan da böyle bir şey yapmam lazım mı acaba?
Hocam S23 FE alacağım öneriyor musun? Kamera benim için mühim. Oyun oynayan birisi değilim.acaba dedim bunlar açık diye mi sarjdım da çok gidiyor düzeltmek iyi olur mu sence
Acaba dedim bunlar açık diye mi sarjdım da çok gidiyor düzeltmek iyi olur mu sence.
Hocam S23 FE alacağım öneriyor musun? Kamera benim için mühim. Oyun oynayan birisi değilim.
Tamamdır hocam sağ olasın. Aldıktan sonra buraya yazabilirim bir sorum olursa uygunsa.Yani benim 9-11 saat kullanımım var standartda.
Alın gitsin hocam kamerası çok iyi.
standart olarak ayarladım diyor pil ömrü sogutma dengeyi saglar belki sogutması iyi olurYani benim 9-11 saat kullanımım var standartda.
Alın gitsin hocam kamerası çok iyi.
güzel cihaz kamerası apple kafa tutacak bir telefon hayırlısı olsun şimdiktenTamamdır hocam sağ olasın. Aldıktan sonra buraya yazabilirim bir sorum olursa uygunsa.
Standart olarak ayarladım diyor pil ömrü sogutma dengeyi saglar belki sogutması iyi olur.
Tamamdır hocam sağ olasın. Aldıktan sonra buraya yazabilirim bir sorum olursa uygunsa.
Arkadaşlar 5 gün oldu cihazı alalı teknesodan cihaz süper tek sıkıntısı çok ısınıyor. Bunun çözümü var mı acaba ya da iade hakkım oluyor mu?
Teşekkür ederim.standart olarak ayarladım diyor pil ömrü sogutma dengeyi saglar belki sogutması iyi olur
güzel cihaz kamerası apple kafa tutacak bir telefon hayırlısı olsun şimdikten
Normal çok ısınan bir cihaz. S23 kullanıyorum oyunlarda ciddi derece ısınma oluyor. İlk zamanlarda daha fazla oluyor 1 2 hafta sonra biraz daha az ısınma olur ve şarjı daha uzun gitmeye başlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.