S23 FE pili çok mu kötü?

Bütçe
20k
Çoğunlukla bilgisayar kullanıcısıyım hatta bazı telefondan halledilen şeyleri bile bilgisayardan yaparım. Ancak bunlar evdeyken. Benim endişem üniversitede özellikle günü dışarıda geçireceğim zamanlar için, gezmeyi düşünüyorum çoğunlukla özellikle İstanbul gibi bir yerde ulaşım bile zaman kaybı. Sürekli yanımda powerbank taşıyamam. Yani güç tasarrufu, işlemci kısıtlama gibi uygulamalar ile rahat çıkarıcaksa sorun yok tabii. Onun harici zaten evdeyken 3 saat vermiş sorun etmem çünkü diğer özellikleri çok iyi.
Ayrıca benim anlamadığım nokta 4500 MAh'lık S23FEnin pil performansı 3000 miydi tam hatırlamıyorum S23'ten daha kötü. Alabilsem S23 alacağım aslında.
S23 verimli bir yongaya sahip olduğu için boyutuna göre çok iyi bir batarya performansı veriyor. Benim size önerim bütçeyi biraz daha zorlayıp S23 almanız olur.
 
S23 FE kullanıcıları ortalama 5-6-7 saat ekran süresi aldıklarını belirtmiş. AOD ve diğer yüksek pil tüketimi olan özellikleri kapatırsanız bu süre yükselir.

Anlıyorum ancak arkadaşım kanlı canlı gösteriyor. 4 saate 100'den 15'e düşüyor. Kendisi telefon bağımlısı da değil tipik bir kullanıcı. Onun telefonda mı sorun var acaba.
 
S23 fenin Snapdragon versiyonu var mı yok mu hatırlamıyorum ama bu işlemci gen1 türünden daha iyi soğutma ve daha iyi stabilizasyona sahip.

Var ancak Türkiye'de yok. Sadece S21FE içim Snapdragon versiyonu TR'ye geldi. S23'ün içindekini bilemem ancak S23FEnin içindeki Exynos Samsung'un güncel telefonları arasında en kötü verimliliğe sahip gibi duruyor. Snapdragon daha iyi olabilir bence.
 
Var ancak Türkiye'de yok. Sadece S21FE içim Snapdragon versiyonu TR'ye geldi. S23'ün içindekini bilemem ancak S23fenin içindeki Exynos Samsung'un güncel telefonları arasında en kötü verimliliğe sahip gibi duruyor. Snapdragon daha iyi olabilir bence.

S22'deki işlemciye göre daha iyi sogutmaya ve stabilizasyona sahip yani gen1'e göre.
 

Geri
Yukarı