SyLaS61
Hectopat
Dostum Samsung Members'e girip batarya testi yapıp durumu söylermisin.Sabahtan bu yana şarj bu kadar kaldı şaka gibi normal mi bu? Telefom S23 FE. 60 Hz de.
Hocam baktımda bulamadım detaylı anlatma şansınız var mı?Dostum Samsung Members'e girip batarya testi yapıp durumu söylermisin.
telefonunda yoksa play store'den samsung members indir Simgesinde M Harfi mavi bir renk var.Hocam baktımda bulamadım detaylı anlatma şansınız var mı?
Normal mi harbi? 60 HZ de çok gitmiş gibi geldi bana.4 saat 21 dakika ekran süresine göre normal gitmiş gibi gözüküyor.
Hocam samsung members'den yapın destek kısmında telefon tanılama gibi birşey var oradan girin bakın batarya testi yaptıktan sonra Durum: Yazar İyi,Orta,zayıf yazar.Normal mi harbi? 60 HZ de çok gitmiş gibi geldi bana.
Ayarlar > Cihaz Bakımı > Tanımlama var ordan da yapabilirsiniz.Hocam baktımda bulamadım detaylı anlatma şansınız var mı?
Hocam baktım iyi diyor, birde güncelleme gelmiş yaparım akşam.Ayarlar > Cihaz Bakımı > Tanımlama var ordan da yapabilirsiniz.
120 Hz'te ben S23 ile yakın değerleri alıyorum. S23 FE'de pil biraz daha az gittiğinden bana normal gibi geldi. 120'de denediğinizde %100 kullanımda kaç saat ekran süresi oluyor ortalama?Normal mi harbi? 60 HZ de çok gitmiş gibi geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.