S23 FE vs S22

Bütçe
15-20k
O soğutmaya rağmen hala ısınıyorsa sen düşün. Bataryayı elli kere söyledim arada dağlar kadar fark yok. Batarya için S23 FE alınmaz.
Hala ısındığıni nereden çıkardın? S23 FE S22'ye gore muazzam buyuk ve etkili sogutmaya sahip, kasasi da daha buyuk. S22 ile uzun sure Genshin Impact oynayamazsin ama S23 FE ile rahatca oynarsin. Bataryada arada 800 mAh fark var, iki SoC'un da verimsiz oldugunu dusunursek S23 FE'nin bataryasi cok daha iyi.

Hala ısındığıni nereden çıkardın? S23 FE S22'ye gore muazzam buyuk ve etkili sogutmaya sahip, kasasi da daha buyuk. S22 ile uzun sure Genshin Impact oynayamazsin ama S23 FE ile rahatça oynarsin. Bataryada arada 800 mAh fark var, iki SoC'un da verimsiz oldugunu dusunursek S23 FE'nin bataryasi cok daha iyi.

Kullanıcı yorumlarını okuyorum ben. Kullanan adamdan daha iyi bir bileceksin. Kullananlar ısınıyor diyor. İsterse arkası komple soğutucu olsun ısınıyor bunu kabullenmek zor olmamalı.

O soğutmaya rağmen hala ısınıyorsa sen düşün. Bataryayı elli kere söyledim arada dağlar kadar fark yok. Batarya için S23 FE alınmaz.

8 Gen 1'in ne halt olduğunu bilmeden yorum yapıyorsun, bari bilen insanları çıldırtma burada.
Hangisi alınmalı? S22 batarya konusunda çok sıkıntılı duruyor. Kullanan varsa ekran süresinden bahsedebilir mi? Onun dışında kamera konusunda ne gibi farklar var? Şu an için batarya sıkıntı değilse premiumluğuyla S22 alacağım gibi duruyor.

S22 işlemcisinin rezilliğinden dolayı gerek batarya gerek ısı olarak leş gibi bir cihaz. S23 FE tercih edin derim.

Kullanıcı yorumlarını okuyorum ben. Kullanan adamdan daha iyi bir bileceksin. Kullananlar ısınıyor diyor. İsterse arkası komple soğutucu olsun ısınıyor bunu kabullenmek zor olmamalı.
Okudugun maksimum yer epey zaten😂 Senin gibi insanlarin yalanina inanip psikolojik olarak Exynos ısınıyor diyenler cok fazla, yoksa ısındıgindan falan degil.
Screenshot_20240704_142143_YouTube.png

Screenshot_20240704_142436_YouTube.png

Bak senin icin ayni SoC'u barindiran iki cihazin 3DMark testlerinde fark var, sogutma kaynaklı.

8 Gen 1'in ne halt olduğunu bilmeden yorum yapıyorsun, bari bilen insanları çıldırtma burada.

S22 işlemcisinin rezilliğinden dolayı gerek batarya gerek ısı olarak leş gibi bir cihaz. S23 FE tercih edin derim.

Sen çok biliyorsun çünkü. Kullanan adamdan daha mı iyi bileceksin. S22'nin tek sıkıntısı bataryası. Yüksek ayarda hangi oyunu açarsan aç, hangi ağır işlemi yaparsan yap her cihaz ısınır. Bu performansa bu batarya çok bile.

Sen çok biliyorsun çünkü. Kullanan adamdan daha mı iyi bileceksin. S22'nin tek sıkıntısı bataryası. Yüksek ayarda hangi oyunu açarsan aç, hangi ağır işlemi yaparsan yap her cihaz ısınır. Bu performansa bu batarya çok bile.
Hala kullanan diyor. Bir suru karşılaştırma kanali S22'nin overheating sorunu oldugunu soyluyor, S23 FE'de ise ne hizli ısınma ne agir throttle sorunu var. Testleri attim, gormek istemiyorsan sorun sende. Kullanan insanlari da goruyoruz daha SoC ile islemciyi birbirinden ayiramayan tipler.

Okudugun maksimum yer epey zaten😂 Senin gibi insanlarin yalanina inanip psikolojik olarak Exynos ısınıyor diyenler cok fazla, yoksa ısındıgindan falan degil.
Eki Görüntüle 2241607
Eki Görüntüle 2241608
Bak senin icin ayni SoC'u barindiran iki cihazin 3DMark testlerinde fark var, sogutma kaynaklı.

Senin için kullanıcı yorumları değersizse benim için de bu testler saçmalıktan ibaret. Telefon satmak için yapılan düzmece testler. Her zaman için kullanan adamdan daha iyi bir yorum yoktur. Durduk yere kimse telefonu kötülemez.

Hala kullanan diyor. Bir suru karşılaştırma kanali S22'nin overheating sorunu oldugunu soyluyor, S23 FE'de ise ne hizli ısınma ne agir throttle sorunu var. Testleri attim, gormek istemiyorsan sorun sende. Kullanan insanlari da goruyoruz daha SoC ile islemciyi birbirinden ayiramayan tipler.

S22, S23 feden daha iyi bir cihaz. Adı üstünde birisi S22 birisi S23 FE yani kırpılmış cihaz. Birisi amiral gemisi birisi orta segmente yakın. Senin mükemmel testlerine göre S23 FE bir derece bile ısınmayacak şarjı hiç bitmeyecek mükemmel bir cihaz ama gel gör ki hayaller hayatlara uymuyor.

Evet, senden kat kat daha iyi biliyorum çünkü kanıtlarım var ve bilgimi kanıtlarımla yorum yapılamaz hale getiriyorum. 🙂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi teknik ister son videoyu anlamak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı