S23 FE'den S24 FE'ye geçilir mi?

Sırf S23 fenin kaba görüntüsü nedeniyle bile geçilebilir. Fiyatı da çok uyguna geliyor bence kesinlikle geç.

Bende geçmek istiyorum görüntü açısından pek sorunum yok ama Exynos işlemci korkutuyor açıkçası. Bir kere hataya düştüm oyunlarda istediğim performansı alamıyorum ek olarak birçok oyunun Exynos desteği yok o yüzden düşük FPS alıyorum. S24 almak istesem 45 bin TL istiyorlar oda beni aşar öğrenci olduğum için.

Bende geçmek istiyorum görüntü açısından pek sorunum yok ama Exynos işlemci korkutuyor açıkçası. Bir kere hataya düştüm oyunlarda istediğim performansı alamıyorum ek olarak birçok oyunun Exynos desteği yok o yüzden düşük FPS alıyorum. S24 almak istesem 45 bin TL istiyorlar oda beni aşar öğrenci olduğum için.

S24 FE çok iyi olmuş oyunda da üzeceğini düşünmüyorum. Gerek kamerası gerek işlemcisi üstüne üstlük 7 sene güncelleme garantisi var. Güçlü cihaz olmasa o garantiyi vermezlerdi.

Exynos 2400e her şekilde SDG2'den iyi SDG3'ün ise 2 tık altı bir işlemci. Üzmeyecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı