S23 FE'yi satıp hangi telefonu almak mantıklı?

Selamlar, bu konuyu bilenler bilir (çünkü zamanında bununla ilgili bayağı konu açmıştım :D) aralık-ocak gibi, S23 ile S23 FE arasında kalmıştım ve bütçemi çok zorlamayayım diye S23 FE almıştım (çok pişmanım 😔) arkası cam olmasından dolayı ucuz görüntüsü, Exynos 2200'ün fazla batarya yiyişi ve ısınınca çıkan performans düşüşü beni cidden çok sinirlendiriyor ve açıkçası aklım S23'te kaldı ve cidden bunu gönül rahatlığıyla kullanamıyorum. Bu cihazı ne kadara satabilirim? Ve sattıktan sonra, üstüne para koyup bu problemleri olmayan bir cihaz (S23 veya başka) olarak hangisini alabilirim? En az 256 GB ve sıfır almayı düşünüyorum, ikinci el olursa da az kullanılmış olsun, 1-2 ay gibi. (not: Ekte bıraktım, telefonda küçük bir çizik var ve orijinal silikon kılıfı ile vereceğim. Ve üzerine 10-15 bin kadar koyabilirim)

Hayır yüce Samsung S23 FE alıp pişman olamazsın sen :) burada tartıştığım herkes S23FE öneriyor 20000 fiyat bandında :)

Sorunun cevabına gelirsek S23 arkadaşım kullanıyor ve çok memnun kendisi. Bütçeyi 30000e çıkartınca alınabilecek güzel bir telefon.

Hayır yüce Samsung S23 FE alıp pişman olamazsın sen :) burada tartıştığım herkes S23FE öneriyor 20000 fiyat bandında :)

Sorunun cevabına gelirsek S23 arkadaşım kullanıyor ve çok memnun kendisi. Bütçeyi 30000e çıkartınca alınabilecek güzel bir telefon.
Pişman değilim aslında, iş görür telefon. Ancak arkası cam olmasindan dolayı hiç premium hissettirmiyor ve çok ucuz bir görünüşü var, kimse gelip te "aa, bu s23 fe" demez hani buna 😄
Bir de, exynos 2200'ün ısınınca çıkan performans düşüşü ve bataryayı hızlı yiyişi beni cidden deli ediyor, oturup adam akıllı bi telefon kullanınca 4-5 saat filan anca gidiyor.
Bu sorunlarım olmasa gayet memnunum aslında. Hazır değişmişken de s24 alayım diye de düşünmüyorum değil ama zaten exynos ile problemliyim, yeni telefonda da aynılarını yaşamayı istemem. O yüzden, büyük ihtimalle s23 alacağım sanırım. Cevabın için çok sağol 🫡🫡❤️

Aklındaki telefonu almalısın yani S23. S23 FE alacağıma S22, A55 alırım daha iyi sevilecek bir cihaz değil bunu hep söylüyorum. İkinci el iPhone 13 olayına girersen 30k bandında kendini baya riske atarsın zaten sıfıra yakın fiyat biçiyorlar biraz fiyat düşük olanlarda pil yüzdesi düşük oluyor, kozmetik durumu vs. pil değiştirsen ekstra masraf gene sıfır fiyatına yaklaşıyor. İstisna bir durum olurda denk getirirsen uygun fiyata temiz bir cihaz direkt 13 al 128 GB bulursun 256 GB biraz zor tabi birde iPhone 14 128 GB fiyatına yaklaşıyorsun bu sefer.
Cevabın için çok sağol 😄
İkinci el iPhone 13'ü bende düşündüm ama haklısın, o iş biraz sıkıntılı.
Keşke zamanında s23 alsaydım da bunlara hiç gerek kalmasaydı 😔

Son düzenleme:
S23 fiyatına göre gayet güzel telefon. Yine de ben olsam bu fiyat farkıyla S24 alırdım. Exynos 2400 öncekiler kadar sıkıntılı bir işlemci değil. S23 FE zaten normalden fazla ısınabilen bir cihaz normalde. Sizi de bıktırması pek şaşırtmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı