S23 kaç TL eder?

Hocam telefon açılıyorsa ekranı sağlamsa kozmetik durumu mükemmel ise kameralar çalışıyorsa EasyCep 19.490 TL nakit takasta ise 21.655 TL sunuyor bence telefoncularda bir sorun en son tercihde eskisini getir yenisini götür olan yerlerde takas yapabilirsiniz eğer IP15 ile takas olursa🥰

Hocam telefon sıfıra yakın daha 4ay 17 günlük ondan bir sordum.

Boş ver gitsin elinde kalır telefon bir şey olur riskli işler az para da değil sonuçta
Ama PS5 vs oyun konsolları falan aldırabilirsin.
sağolun hocam

Her telefon şeyinde aynı şeyi söylüyorsun bıkmadın mı? Senin cihazin sorunlu diye tüm Android'ler mi dandik? O zaman iPhone 15 bataryası çabuk bitiyor tüm Apple'lar dandik.
Çevremde IP15 16 14 Pro max kullananlar ve S24 ve Ultra kullanlara bakıyorum. Onların da yorumlarını göz önünde bulundurarak tekrar söylüyorum. Samsung, Iphone'un yanından geçmez.

Çevremde IP15 16 14 Pro Max kullananlar ve S24 ve Ultra kullanlara bakıyorum. Onların da yorumlarını göz önünde bulundurarak tekrar söylüyorum. Samsung, IPhone'un yanından geçmez.

13 Pro Max'den daha iyi kamerası var S23'ün dostum + 14Pro Max ve IP15 S24ultranın yanından geçemez sadece kendince telefondan statü yapıyorsun ve Android kullanana fakir, dandik diyorsun ama iPhone 11 kullanana zengin, havalı diyosundur kendi içinde büyük ihtimal yani bilmediğin çok belli yapma lütfen.

13 Pro Max'den daha iyi kamerası var S23'ün dostum + 14Pro Max ve IP15 S24ultranın yanından geçemez sadece kendince telefondan statü yapıyorsun ve Android kullanana fakir, dandik diyorsun ama iPhone 11 kullanana zengin, havalı diyosundur kendi içinde büyük ihtimal yani bilmediğin çok belli yapma lütfen.

Telefon üzerinden zenginlik ölçüyorsan beni karıştırma. S23 ile 14 Pro Max'ı hatta 15 Pro Max'ı yan yana getirerek test de yaptım. İP14 Bariz alıyor. S23 çamur kamerasıyla kendini belli ediyor zaten.

Arkadaş için Pro, promax kullanan kitle Ultra zengin oluyor herhalde.

Ben öyle bir şey mi yazdım :D? Neye dayanarak yazdın anlamadım. Yaşının küçüklüğüne veriyorum.

Telefon üzerinden zenginlik ölçüyorsan beni karıştırma. S23 ile 14 Pro Max'ı hatta 15 Pro Max'ı yan yana getirerek test de yaptım. İP14 bariz alıyor. S23 çamur kamerasıyla kendini belli ediyor zaten.

Düz modelle promax model karşılaştırmak? Sana şundan söylüyorum benim de çevremde 13 Pro, promax ve 14 kullanan 3 dostum var ve S23'ün kamerası yapay zeka ile birlikte hepsini geçiyor hele gece çekimini saymıyoum bile zenginlik ölçme konusunda da yani S22ye S23e dandik diyorsunuz ben benimkisi kaliteli seninki dandik de demiyorum S22'de gayet güzel bir telefon yani anlamadım.

Telefon üzerinden zenginlik ölçüyorsan beni karıştırma. S23 ile 14 Pro Max'ı hatta 15 Pro Max'ı yan yana getirerek test de yaptım. İP14 bariz alıyor. S23 çamur kamerasıyla kendini belli ediyor zaten.

Ben öyle bir şey mi yazdım :D? Neye dayanarak yazdın anlamadım. Yaşının küçüklüğüne veriyorum.

Hocam donanımsal açıdan S24Ultra tokatlıyor kamera açısından iPhone bana göre de daha iyi. Ama arada kalırsam az fiyat olsaydı iPhone seçerdim fakat dağlar kadar bir fiyat var.
Fiyat performansını vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı