S23 mü, S23 Plus mı?

Bütçe
30.000

kantırsıtrayk9

Femtopat
Selam, yeni telefon almayı planlıyorum. Halihazırda iOS ekosistemindeyim. 30.000 bandında alabileceğim iPhone modelleri ile Samsung'un S23 modellerini karşılaştırdığımda Samsung ön plana çıkıyor.

Ancak ben Samsung'a geçersem zorlanır mıyım bilmiyorum. S23 ve S23+ modelleri arasından hangisini tavsiye edersiniz? Ya da önerdiğiniz bir telefon var mı?

Seçime 10 gün kaldı ve ÖTV indirimi de konuşuluyor. Seçimi beklemeli miyim? Yoksa direkt alınır mı bu konuda da kararsızım. Fikirlerinizi paylaşır mısınız?

S23 ile S23+ arasındaki fiyat farkına değmez. Büyük ekran seviyorsan bataryadan feragat edip S23+ yerine S22 Ultra tercih edebilirsin.
İyi de orada da 8G2 farkı var. S23'ün işlemcisi farklı değil mi?

@kantırsıtrayk9
Vergi indirimi çok kısa bir sürede yapılır, öyle 4-5 ay beklemeye gerek kalmaz. Bende vergi indirimleri ile bir tane 14 veya 14 Pro almayı planlıyorum.
Dediğim gibi kur fiyatlarının artmasıyla telefon fiyatları da artabilir benim fikrime göre. Ama ileriyi kimse göremiyor...

İyi de orada da 8G2 farkı var. S23'ün işlemcisi farklı değil mi?

Aradaki performans farkını sadece Genshin Impact gibi oyunlarda fark edersiniz, sorun teşkil eden 8 Gen 1'in güç tüketimi. Bataryadan 1-2 saat feragat edip daha iyi bir kameraya, panele, panel ağzına ve prestijli bir deneyime sahip olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı