S23 Plus öneririm. Batarya önemli bir unsur çünkü. İki model arasında da fazla bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Ben aradaki farkın bu kadar olduğunu bilmiyordum. O zaman kesinlikle S24 alınmalı. Hatta bütçede biraz daha ekleme olursa S24+ alınması daha iyi olur.S24 serisi 7 sene güncelleme alacak ama S23 serisinin 3 senesi kaldı.
Ben aradaki farkın bu kadar olduğunu bilmiyordum. O zaman kesinlikle S24 alınmalı. Hatta bütçede biraz daha ekleme olursa S24+ alınması daha iyi olur.
Ben aradaki farkın bu kadar olduğunu bilmiyordum. O zaman kesinlikle S24 alınmalı. Hatta bütçede biraz daha ekleme olursa S24+ alınması daha iyi olur.
İşte ben 3 sene kullananmam değiştiririm yine. Beni cezbeden daha uzun ömürlü pile sahip olması ama bir yandan da S24 keskin köşeli yapısı hoşuma gidiyor tam arada derede kalmalık
S24 e kayabilirim biraz bakalım bahtımıza hangisi çıkacakTekrar baktım S24 2031'e kadar güncelleme alacakmış S23 2028 arada kocaman 3 sene var S24 daha iyi gider.
O zaman satarken S24 daha rahat satılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.