S23 Plus batarya performansı normal mi?

LBJ007

Kilopat
Merhaba, S23 Plus internette gördüğüm batarya performansları en az 10 saat ekran açık süresi verdiğini görmüştüm. Telefonu alalı 3 hafta oldu pil öğrenimini tamamladı. Bu değerler normal midir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230807_121521_Device care.jpg
    Screenshot_20230807_121521_Device care.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 218
Telefonu alalı 3 hafta oldu pil öğrenimini tamamladı.
Yazılım kendini oturtmuş yalnızca. Sıfır aldıysanız ve alalı 3 hafta olduysa batarya henüz maksimumuna varmaz. Bir ay sonra yine bakın. Muhtemelen 8 saati geçer. Ayrıca bu attığınız değer de iyi, testlerden düşük olması normal.

Merhaba, S23 Plus internette gördüğüm batarya performansları en az 10 saat ekran açık süresi verdiğini görmüştüm. Telefonu alalı 3 hafta oldu pil öğrenimini tamamladı. Bu değerler normal midir?
1 ay sonra daha iyileşir.

Yazılım kendini oturtmuş yalnızca. Sıfır aldıysanız ve alalı 3 hafta olduysa batarya henüz maksimumuna varmaz. Bir ay sonra yine bakın. Muhtemelen 8 saati geçer. Ayrıca bu attığınız değer de iyi, testlerden düşük olması normal.
Testlerde ekran kapalı tutulmuyor o yüzden ekran açık süresi daha fazla oluyor. Biraz daha da artar ama şu anda da bence iyi.
1 ay sonra daha iyileşir.
Hepinize teşekkür ederim. Peki, telefon sıcaklığının gerek hızlı şarj ederken gerek normal kullanımda 40 derece ve üzerine çıkması normal midir? Bir ara 43 dereceyi gördüğümü hatırlıyorum. Ve fark ettiyseniz samsung internet pili baya bir yemiş. Sizce o pil kullanımı normal mi yoksa chrome kullanmamı mı önerirsiniz?

eki, telefon sıcaklığının gerek hızlı şarj ederken gerek normal kullanımda 40 derece ve üzerine çıkması normal midir? Bir ara 43 dereceyi gördüğümü hatırlıyorum.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bu sıcakta hızlı şarjda 40 derece maalesef sağlıklı bir değer olmasa da çok normal. S21 kullanıyorum. Hava burada epey sıcak ve değerler aynı, endişelenmenize gerek yok. Ek olarak, telefonun sıcakta şarj olması ve kullanılması da pil performansını düşürür. Kışın ekran süreniz fena olmayan bir oranda artar.
Ve fark ettiyseniz samsung internet pili baya bir yemiş.
5 saat kullanmışsınız, bana normal gibi geldi. Yine de benzer kullanımla Chrome'u da test edebilirsiniz.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bu sıcakta hızlı şarjda 40 derece maalesef sağlıklı bir değer olmasa da çok normal. S21 kullanıyorum. Hava burada epey sıcak ve değerler aynı, endişelenmenize gerek yok. Ek olarak, telefonun sıcakta şarj olması ve kullanılması da pil performansını düşürür. Kışın ekran süreniz fena olmayan bir oranda artar.

5 saat kullanmışsınız, bana normal gibi geldi. Yine de benzer kullanımla Chrome'u da test edebilirsiniz.
Antalya'da yaşıyorum malum burada havalar 40 derece. Çoğu zaman hızlı şarj kullanmıyorum zaten. Zorunlu oldukça kullanıyorum batarya sağlığı açısından.

Chrome arka planda çok Ram yediği için tercih etmek istemiyorum açıkçası. Çünkü samsungun hem sade tasarımı hem de hızı beni baya etkiledi. Yüzde 2 3 pil oranı oynasa bile chrome kullanmaya değmez diye düşünüyorum. Zaten size değerler normal geldiyse normaldir diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı