Bence normal .Merhaba, S23 Plus internette gördüğüm batarya performansları en az 10 saat ekran açık süresi verdiğini görmüştüm. Telefonu alalı 3 hafta oldu pil öğrenimini tamamladı. Bu değerler normal midir?
Yazılım kendini oturtmuş yalnızca. Sıfır aldıysanız ve alalı 3 hafta olduysa batarya henüz maksimumuna varmaz. Bir ay sonra yine bakın. Muhtemelen 8 saati geçer. Ayrıca bu attığınız değer de iyi, testlerden düşük olması normal.Telefonu alalı 3 hafta oldu pil öğrenimini tamamladı.
1 ay sonra daha iyileşir.Merhaba, S23 Plus internette gördüğüm batarya performansları en az 10 saat ekran açık süresi verdiğini görmüştüm. Telefonu alalı 3 hafta oldu pil öğrenimini tamamladı. Bu değerler normal midir?
Bence normal .
Yazılım kendini oturtmuş yalnızca. Sıfır aldıysanız ve alalı 3 hafta olduysa batarya henüz maksimumuna varmaz. Bir ay sonra yine bakın. Muhtemelen 8 saati geçer. Ayrıca bu attığınız değer de iyi, testlerden düşük olması normal.
Testlerde ekran kapalı tutulmuyor o yüzden ekran açık süresi daha fazla oluyor. Biraz daha da artar ama şu anda da bence iyi.
Hepinize teşekkür ederim. Peki, telefon sıcaklığının gerek hızlı şarj ederken gerek normal kullanımda 40 derece ve üzerine çıkması normal midir? Bir ara 43 dereceyi gördüğümü hatırlıyorum. Ve fark ettiyseniz samsung internet pili baya bir yemiş. Sizce o pil kullanımı normal mi yoksa chrome kullanmamı mı önerirsiniz?1 ay sonra daha iyileşir.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bu sıcakta hızlı şarjda 40 derece maalesef sağlıklı bir değer olmasa da çok normal. S21 kullanıyorum. Hava burada epey sıcak ve değerler aynı, endişelenmenize gerek yok. Ek olarak, telefonun sıcakta şarj olması ve kullanılması da pil performansını düşürür. Kışın ekran süreniz fena olmayan bir oranda artar.eki, telefon sıcaklığının gerek hızlı şarj ederken gerek normal kullanımda 40 derece ve üzerine çıkması normal midir? Bir ara 43 dereceyi gördüğümü hatırlıyorum.
5 saat kullanmışsınız, bana normal gibi geldi. Yine de benzer kullanımla Chrome'u da test edebilirsiniz.Ve fark ettiyseniz samsung internet pili baya bir yemiş.
Antalya'da yaşıyorum malum burada havalar 40 derece. Çoğu zaman hızlı şarj kullanmıyorum zaten. Zorunlu oldukça kullanıyorum batarya sağlığı açısından.Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bu sıcakta hızlı şarjda 40 derece maalesef sağlıklı bir değer olmasa da çok normal. S21 kullanıyorum. Hava burada epey sıcak ve değerler aynı, endişelenmenize gerek yok. Ek olarak, telefonun sıcakta şarj olması ve kullanılması da pil performansını düşürür. Kışın ekran süreniz fena olmayan bir oranda artar.
5 saat kullanmışsınız, bana normal gibi geldi. Yine de benzer kullanımla Chrome'u da test edebilirsiniz.
O halde telefon sıcaklığı ve bu pil değerleriniz çok normal. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Güzel telefondur.Antalya'da yaşıyorum malum burada havalar 40 derece.
İçime su serptiniz. Teşekkür ederim.O halde telefon sıcaklığı ve bu pil değerleriniz çok normal. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Güzel telefondur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.