Oyun oynamadığınız müddetçe hiçbir fark olmaz. Ayrıca PUBG, LoL gibi oyunlar oynayacaksanız güç tasarrufunda yine kullanabilirsiniz bir performans düşüşü hissetmezsiniz.
Zaten şarjı sorun ettiğim için s23 plus ı tercih ettim hocam. En az 8 saat gitmesi ekran süresi alması lazım telefonun. YouTube da yapılan çoğu testler onu gösteriyor.
Oyun oynamadığınız müddetçe hiçbir fark olmaz. Ayrıca PUBG, LoL gibi oyunlar oynayacaksanız güç tasarrufunda yine kullanabilirsiniz bir performans düşüşü hissetmezsiniz.
O eskidendi. S21 FE kullanıyorum Benim de şarj çok hızlı gidiyordu. Galaxy MaxHertz uygulamasını yükledim. O uygulama üzerinden ekran HZ değerini yükseğe alıp telefonu güç tasarrufu moduna alıyorum. Herhangi birini görüntülü arayıp kapatıyorum ve güç tasarrufu modunda 120 Hz kullanmış oluyorum. Normalde 60 Hz kullanabiliyorsun.
Buradaki linkten indirebilirsiniz. Update'leri uygulama kendisi yapıyor. Herhangi bir Store'a bağlı değil. Ayrıca internet hızını bildirim panelinden arka planda çalışarak gösteren bir özelliği de var bence çok kullanışlı.
Bugünün ekran süresini atayım size hemen. Sadece Whatsapp ve İnternette gezinme azda youtube. tahmini kalan pille 4 saat veya daha az. Oyun oynasaydım veya bir şeyler izleseydim çok daha az olurdu.
Bugünün ekran süresini atayım size hemen. Sadece WhatsApp ve İnternette gezinme azda YouTube. Tahmini kalan pille 4 saat veya daha az. Oyun oynasaydım veya bir şeyler izleseydim çok daha az olurdu.
Yok hocam normal bence bu telefonun pili rezalet çünkü herkes şikayetçi.
8 Ay oldu alalı.
Birde ben bu telefona 13 Pro Max ten geçtim vallahi mükemmel ötesi bir telefon ve bataryası vardı. 2 Gün gidiyordu bana. Hatta pek telefonda işim olmuyor 3 olduğu bile oldu.