S23 Plus şarj hızlı bitiyor

Samsunglarda telefon 1 2 hafta içerisinde şarj ola ola düzeliyor diyorlardı. Biraz daha kullanayım bakalım olmadı öyle yaparım.

Bende de S23 var. Max 2 hafta içinde max performansa erişti. Ki sizinkinde de pek bi sorun göremedim.

Güç tasarrufuna almam başka özellikleri etkilemez mi ama? Bildirim almayı, telefonun işlemcisini vs.
Oyun oynamadığınız müddetçe hiçbir fark olmaz. Ayrıca PUBG, LoL gibi oyunlar oynayacaksanız güç tasarrufunda yine kullanabilirsiniz bir performans düşüşü hissetmezsiniz.

100 den 25 e 5.5 saat bana normal gibi geldi. Sen S22 alsan baya üzülürdün heralde çünkü şuan sendeki baya iyi benim s22 ye göre :D
Zaten şarjı sorun ettiğim için s23 plus ı tercih ettim hocam. En az 8 saat gitmesi ekran süresi alması lazım telefonun. YouTube da yapılan çoğu testler onu gösteriyor.

Bende de S23 var. Max 2 hafta içinde max performansa erişti. Ki sizinkinde de pek bi sorun göremedim.
5.30 çok az plus versiyonu için.

Oyun oynamadığınız müddetçe hiçbir fark olmaz. Ayrıca PUBG, LoL gibi oyunlar oynayacaksanız güç tasarrufunda yine kullanabilirsiniz bir performans düşüşü hissetmezsiniz.
Oyun oynuyorum boş kaldıça. Severim oyun oynamayı. O yüzden güç tasarrufu sınırlandırır diye düşünüyorum.

Oyun oynuyorum boş kaldıça. Severim oyun oynamayı. O yüzden güç tasarrufu sınırlandırır diye düşünüyorum.
Tamam sadece oyun oynarken kapatırsınız. Bence öyle yapmak mantıklı.

Düz S23 var bende de 6 7 saat ekran süresi görüyorum

O eskidendi. S21 FE kullanıyorum Benim de şarj çok hızlı gidiyordu. Galaxy MaxHertz uygulamasını yükledim. O uygulama üzerinden ekran HZ değerini yükseğe alıp telefonu güç tasarrufu moduna alıyorum. Herhangi birini görüntülü arayıp kapatıyorum ve güç tasarrufu modunda 120 Hz kullanmış oluyorum. Normalde 60 Hz kullanabiliyorsun.
şunu bir daha söylesene hocam uygulama linki felan bir bakayım kullanabilirim belki

Düz S23 var bende de 6 7 saat ekran süresi görüyorum

Şunu bir daha söylesene hocam uygulama linki falan bir bakayım kullanabilirim belki

Buradaki linkten indirebilirsiniz. Update'leri uygulama kendisi yapıyor. Herhangi bir Store'a bağlı değil. Ayrıca internet hızını bildirim panelinden arka planda çalışarak gösteren bir özelliği de var bence çok kullanışlı.

Ne kadar ekran süresi alıyorsun, ekran açık ve kapalı sürelerini merak ettim.
Bugünün ekran süresini atayım size hemen. Sadece Whatsapp ve İnternette gezinme azda youtube. tahmini kalan pille 4 saat veya daha az. Oyun oynasaydım veya bir şeyler izleseydim çok daha az olurdu.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-07-29 saat 22.40.14.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-07-29 saat 22.40.14.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 74
Bugünün ekran süresini atayım size hemen. Sadece WhatsApp ve İnternette gezinme azda YouTube. Tahmini kalan pille 4 saat veya daha az. Oyun oynasaydım veya bir şeyler izleseydim çok daha az olurdu.

Hocam bu ekran süresi çok kötü normal değil gibi bir de cihaz bakımından pil sekmesinden daha fazladan SS atar mısın?

Hocam bu ekran süresi çok kötü normal değil gibi bir de cihaz bakımından pil sekmesinden daha fazladan SS atar mısın?
Yok hocam normal bence bu telefonun pili rezalet çünkü herkes şikayetçi.
8 Ay oldu alalı.
Birde ben bu telefona 13 Pro Max ten geçtim vallahi mükemmel ötesi bir telefon ve bataryası vardı. 2 Gün gidiyordu bana. Hatta pek telefonda işim olmuyor 3 olduğu bile oldu.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-07-29 saat 22.40.14.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-07-29 saat 22.40.14.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 75

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı