S23 S21 FE ile arasındaki fiyat farkına değer mi?

beyzackaya

Hectopat
Telefon almayı düşünüyorum. S23 Samsung'un sitesinde öğrenci indirimi ile 256 GB modeli 27k ama oyun çok oynamam. S21FE şu an 17k.
Aradaki 10k fiyat farkına değer mi?

27K S23 için değer tabii ancak sarı sitede yeni alınmış 1-2 aylık S23'ler bulunuyor. 21-22 bin TL bandında. İlla adınıza faturalı olmasını istemiyorsanız onlara bakabilirsiniz. Ben sarı sitede olan modelleri tercih ederdim.

Telefon almayı düşünüyorum. S23 Samsung'un sitesinde öğrenci indirimi ile 256 GB modeli 27k ama oyun çok oynamam. S21FE şu an 17k.
Aradaki 10k fiyat farkına değer mi?

Ne amaçla istediğinize bağlı mesela 21FE bana yetiyor da artıyor bile.
Artık oynamasam da ilk aldığımda test amaçlı 1 ay kadar oyuna boğdum telefonu bana mısın demedi Genshin Impact,Wild Rift,CoD Mobile,Standoff 2 ne bulsam denedim performansı çok iyiydi.
Kamerası zaten çok iyi.

Ne amaçla istediğinize bağlı mesela 21FE bana yetiyor da artıyor bile.
Artık oynamasam da ilk aldığımda test amaçlı 1 ay kadar oyuna boğdum telefonu bana mısın demedi Genshin Impact,Wild Rift,CoD Mobile,Standoff 2 ne bulsam denedim performansı çok iyiydi.
Kamerası zaten çok iyi.
Hocam Instagram da falan foto kalitesi düşüyor mu?

İki cihaz arasında bariz S23 verimliliği ve performans olarak dâhâ iyi ancak gündelik kullanıcı ise farkı hissetmezsin.

Bir de işin değersizleşen Türk Lirası kısmı var, bugün 10 bin TL fark çok gözükebilir ama seneye ciklet parası olur bu miktarlar, kredi çeksen kâra geçersin yine.

S23 FE modelini bekler misiniz bilemem ama S21 FE daha performanslı olacağı kesin.
s23ü bekleyemem bugün ya da yarın almayı düşünüyorum bir de s23 fe işlemci olarak s23ün işlemcisinden çok daha düşük olacakmış değmez gibi geldi beklemek

İki cihaz arasında bariz S23 verimliliği ve performans olarak dâhâ iyi ancak gündelik kullanıcı ise farkı hissetmezsin.

Bir de işin değersizleşen Türk Lirası kısmı var, bugün 10 bin TL fark çok gözükebilir ama seneye ciklet parası olur bu miktarlar, kredi çeksen kâra geçersin yine.
çok film dizi izlerim oyun arada oynarım ama ağır oyunlar olmuyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı