S23 şarjı çok hızlı bitti

Yağız46

Zeptopat
Katılım
23 Nisan 2024
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonu daha yeni aldım, ilk şarjını yapmadım. Ve telefonun şarjı çok hızlı bitti. Nedenini anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
 
Ne kadar sürede % kaç seviyesinden % kaça düştü? Oyun mu oynadınız yoksa gündelik sosyal medya vs. mi?
Ne oyun oynadım ne de sosyal medyada takıldım. Sadece telefon ayarlamaya çalıştım. Yeni olduğu için

İlk birkac şarj dongusunde normal bu durum, sonrasinda oturacaktir. Ek olarak kac saat ekran suresi aldiniz bataryasi kucuk bir telefon.
Bayağı az

İlk birkac şarj dongusunde normal bu durum, sonrasinda oturacaktir. Ek olarak kac saat ekran suresi aldiniz bataryasi kucuk bir telefon.
Bayağı az
Evet Genellikle Telefonlar İlk Alındıklarında Şarjı Hızlı Bitebiliyor Veya Saçmalayabiliyor. Zamanla Geçecektir
Umarım öyledir
 
Ne oyun oynadım ne de sosyal medyada takıldım. Sadece telefon ayarlamaya çalıştım. Yeni olduğu için.

Bayağı az.

Bayağı az.

Umarım öyledir.

İçinize sinmediyse şarjını tamamen doldurup bitene kadar kullanın muhtemelen sıkıntı çıkarmayaktır ancak yine hızlı bitiyorsa o zaman aldığınız yere başvurun.
 
Telefon kutuda aylarca beklemiş, elbette ilk açılışta mevcut şarjı olması gerekenden az gidecek, hatta bir süre boyunca da bu şekilde devam edecek fakat cihaz kendini kalibre edince sorun kalmaz.
 
S23 kullanıcısı olarak, kutu açılışında şarjı söylediğiniz üzere çok hızlı bitmesi normaldir. Kalibrasyon süreci bitene kadar OneUI arka planda uygulamaları sürekli olarak optimize etmeye çalışır. Kullanım özellikleri yaklaşık 2-3 hafta içerisinde tamamlanır ve kullanım alışkanlıklarınıza göre şarj tüketimi iyileşir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı