S23 serisi, Android Auto ile problem yaşıyor

Selamlar tekrardan Skoda'nın resmi CİHAZLARINIZIN UYUMLULUĞU sitesi Compatibility list site orjinal Skoda'ya aittir enter VIN yazan yere aracınızın şase nosunu yazarak ilgili marka model telefonu seçerek uyumluluğunu doğrulayabilirsiniz. Bu siteyi de bugün keşfettim. Bilginize. Umarım yararlı olur.

Sorun Seat Vimsa Şanlıurfa bayii servisi tarafından çözüldü. Samsung S23 S24 S22 Android Auto'ya sorunsuz baglaniyor.

Hocam araç ve telefon neydi? Sorun neymiş ve nasıl çözdüler bilgi verebilir misiniz?

Sorun Seat Vimsa Şanlıurfa bayii servisi tarafından çözüldü. Samsung S23 S24 S22 Android Auto'ya sorunsuz baglaniyor.
Nasıl çözdünüz hocam? 1 yıldır uğraşıyoruz.

@masa09 hocam bazıları kablodan demiş. Ben bu hafta kaliteli 3.2 bir kablo alacağım, onunla denerim olursa haber veririm.

Son düzenleme:
Nasıl çözdünüz hocam? 1 yıldır uğraşıyoruz.

@masa09 hocam bazıları kablodan demiş. Ben bu hafta kaliteli 3.2 bir kablo alacağım, onunla denerim olursa haber veririm.

Hocam ben çeşitli kablolarla denemiştim olmadı ama 3.2 olan var mıydı hatırlayamadım. Mutlaka sonucu bekliyoruz.

Hocam ben çeşitli kablolarla denemiştim olmadı ama 3.2 olan var mıydı hatırlayamadım. Mutlaka sonucu bekliyoruz.
Ben de pek umutlu değilim ama bir bakalım. Bendeki orijinal kablo ile başka cihazlar bağlanıyor.

Durumu çözebildiniz mi? Egea cross 2021 aracında da harita bölümü gelmeme durumu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…