S23 serisi, Android Auto ile problem yaşıyor

@masa09 ilginç olan sadece VAG ile oluyor. iPhone hemen bağlanıyor yada öbür cihazlar. Ben servise sorduğumda bizlik bir şey yok Samsung çözmeli dediler ve haklılar. Arabalarımız aynı eğer çözüm bulursam size de yazarım. Ben A14 ile çözülür diyordum ama çözmemişler demekki. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.
Merhaba tekrardan aynen çözüme hangimiz ulaşırsak yazıp birbirimize bilgi verelim, bence önemli bir konu son model bir arabada hala navigasyonu ayrıca kullanmak ilkel oluyor.

Ben kablosuz ile bağlanıp kabloyu sonradan takıyorum. Anladığım kadarıyla mirrorlink olmadığı için vag grubunda kablolu bağlantıda sorun yaşıyor. Usbyi bağlanılan cihazın yönetmesine izin vermiyor gibi ayarlarına bakınca. Samsung bu sorunu s23 çıktığından beri çözmemiş. Daha da çözmez. Boşa beklemeyin. Kablosuz bağlanın android autoya

Ben kablosuz ile bağlanıp kabloyu sonradan takıyorum. Anladığım kadarıyla mirrorlink olmadığı için vag grubunda kablolu bağlantıda sorun yaşıyor. Usbyi bağlanılan cihazın yönetmesine izin vermiyor gibi ayarlarına bakınca. Samsung bu sorunu s23 çıktığından beri çözmemiş. Daha da çözmez. Boşa beklemeyin. Kablosuz bağlanın android autoya
Kablosuzu da araçlar desteklemiyor yoksa öyle bağlanırız zaten. Sıkıntılı bir durum. Aşırı önemli değil navigasyon harici ama can sıkıyor işte. Benim de umudum kalmadı zaten.

Kablosuz desteklemiyor, yeni model araç olmasına rağmen, ya 10k lık honor x9a bile usb ye bağlar bağlamaz sorunsuz android autoyu açıyor, gerçekten Samsung'un bu durumu beni çok üzdü ve memberstan bununla ilgili bir sürü şikayette yazdım, Samsung Türkiye sorunlu, direkt yazdıkları şey cihazı servise gönderin.

2021 kamiq var eşimde kablosuz ilk bağlantıyı yapınca sorunsuz şekilde kabloyu takabiliyorsunuz sonrasında.
Superbde de aynı şekilde çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı