S23 serisi, Android Auto ile problem yaşıyor

Skoda kamiq premium 2021. Multimedya versiyonu 1300lü bir şeydi güncelleme yapıp 1800e yükselttim artık kabloyla sorunsuz bağlanıyor

Ustam biraz ayrıntı verebilir misin skoda fabia premium 1.0 tsi 110 ps dsg 2022 model aracım var, bayilere bu konuda birşey sorunca yazılım kısımları iyi değil eksik kalıyor, nasıl yaptınız, hangi siteden multimedya yazılımını indirdiniz, nasıl tedarik eder ilerleriz, bizi aydınlatın biraz😉🙏

Servis rutin bakım dışında pek bir şeyden anlamıyor maalesef.
Briskoda var Skoda araçlar için. Fabia multimedya sistemi nasıl bilmiyorum. Bolero mu amundsen mi, mevcut hw sw sürümüne göre kullanıcılar sorunsuz yuklediyse siz de yüklerseniz. Mib3tu benim multimedya. USB ile kurup odb portundan adaptasyonla sürümü onayladım. Toplamda on yirmi dakika kadar sürdü
Amaçsızca forumlarda dolaşırken şöyle bir yorum görünce denedim ve oldu.
"Based on the firmware metadata, the following transitions are allowed:
0464 => 0469 => 0741/0742 => 1233/1310/1760/1790/1798

upd. 11/08/2023
1790/1798 => 1800

At 1800 the AA work on the wire was repaired."

Servis rutin bakım dışında pek bir şeyden anlamıyor maalesef.
Briskoda var Skoda araçlar için. Fabia multimedya sistemi nasıl bilmiyorum. Bolero mu amundsen mi, mevcut hw SW sürümüne göre kullanıcılar sorunsuz yuklediyse siz de yüklerseniz. Mib3'tu benim multimedya. USB ile kurup odb portundan adaptasyonla sürümü onayladım. Toplamda on yirmi dakika kadar sürdü
Amaçsızca forumlarda dolaşırken şöyle bir yorum görünce denedim ve oldu.
"Based on the Firmware metadata, the following transitions are allowed:
0464 => 0469 => 0741/0742 => 1233/1310/1760/1790/1798

Upd. 11/08/2023
1790/1798 => 1800

At 1800 the AA work on the wire was repaired."

Tm. Usta saol.

Son düzenleme:
Ustam mail adresim...bana tel iletsen özelden görüşmek istiyorum, sizler için problem olmazsa eğer.

Fabiadan anlamıyorum hocam ne donanımı ne yazılımı. Scala ve kamiq için verdiğim versiyon bilgileri. O da premium versiyonlardaki multimedya için

Son düzenleme:
@AliiBerkay hocam maalesef bir çözüm bulamadım. Size bir şey sorayım hocam. Ortadaki ekranda 3'lü bir ekran var ya orada en sağdaki kısımda "Fonksiyon Devre Dışı" yazıyor mu sizde?

@Gabamarul hocam kendiniz mi yaptınız? Yaptıysanız bir rehber vs. bulunuyor mu?

@masa09 siz çözüm bulabildiniz mi hocam?

@AliiBerkay hocam maalesef bir çözüm bulamadım. Size bir şey sorayım hocam. Ortadaki ekranda 3'lü bir ekran var ya orada en sağdaki kısımda "Fonksiyon Devre Dışı" yazıyor mu sizde?

@masa09 siz çözüm bulabildiniz mi hocam?
Maalesef bende çözüm bulamadım, haftasonu aytıntılı bir araştırma yapmam gerekiyor, sizlerde bakın burada tecrübelerimizi paylaşalım.

Briskodada araştırırken birkaç kişinin buradaki şekilde güncelleme yaptığını gördüm. Yorumlarda da sorun yaşayan olmamış, benim aracın versiyonundan anlatılan şekilde 1800e yükselttim. Sonra da obd cihazıyla multimedyada hata vardı versiyonu onaylayın diye. Adaptation kısmından confirm installation deyip bitirdim. Sorunsuz kullanıyorum.
Benim multimedya buydu hw olarak. Araç da kamiq, scala ile aynı altyapı. Bazı donanımlar var ekstra onlarda da hiçbir sorun yaşamadım. Lane assist, high beam assist, front assist vardı ekstra olarak

Briskodada araştırırken birkaç kişinin buradaki şekilde güncelleme yaptığını gördüm. Yorumlarda da sorun yaşayan olmamış, benim aracın versiyonundan anlatılan şekilde 1800e yükselttim. Sonra da obd cihazıyla multimedyada hata vardı versiyonu onaylayın diye. Adaptation kısmından confirm installation deyip bitirdim. Sorunsuz kullanıyorum.

Benim multimedya buydu hw olarak. Araç da kamiq, scala ile aynı altyapı. Bazı donanımlar var ekstra onlarda da hiçbir sorun yaşamadım. Lane assist, high beam assist, front assist vardı ekstra olarak
Ne varsa bu Ruslar'da var, paylaştığınız siteyi inceleyeyim bir bakayım Fabia için kaynak var mı ya da Fabia'ya uyarlanabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı