S23 serisi, Android Auto ile problem yaşıyor

Clio aracımda sorunsuz android auto kullanıyorum ama haritalar bazen geliyor bazen gelmiyor nedenini anlamış değilim.

Selam,
Telefonum Samsung S23 Ultra, aracim 24 Model W-Golf Life paket. Kablolu baglanti çalışmıyor, Kablosuz kit vb almazsaniz zaten yok. Kablo olarak Samsung'un orijinal kablosunu kullandim. Esimin telefonu Samsung Flip 5, sorunsuz calisiyor. Ust segment telefonda bunu yasamak uzucu. Bayide telefon marka ozelinde Android Auto da sorun olabiliyor dediler, bir sebep sonuç iliskisi olmaksizin. Uzucu.

Ben S23 le Nissan Micra'da (2022 model) sadece kablolu olarak kullanabiliyorum ama kablosuz çalıştıramadım.

1800 versiyonu s23 problemini çözüyor ama başka sorunlar çıkarması nedeniyle servislerde yüklenmesi durdurulmuş. Detayını sormadım ama kaynak çok sağlam. Yeni bir versiyon bekleniyormuş. Haber gelirse paylaşırım.

Scalada S23 açılmıyordu versiyon 1230'du direk 1800'e Update ettim USB'den şu an S23 kablo ile bağlanabiliyor.

Scalada S23 açılmıyordu versiyon 1230'du direk 1800'e Update ettim USB'den şu an S23 kablo ile bağlanabiliyor.
Daha önce söylediğim gibi. Servis bu versiyonu yüklemeyi durdurdu. Tam olarak ne sorun oluyor bilmiyorum ama yüklemiyorlar. Yeni versiyon bekliyorlar.

@Forum Clerk Hocam merhaba bende de S23 var One UI 5 ve Android 13 yüklü. Telefonu güncellemeyi düşünüyorum ancak Android Auto'da sorunlar kalktı mı yeni sürümlerde, şu an sorunsuz kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…