S23 Ultra alınır mı?

Önerimi beğenmeyen arkadaşlar için.

GT2 Pro kesinlikle boş bir cihaz değil ama epey e bakıp S23 ultra nın karşısına koymak biraz komik olmuş.

-Misal ikisinde de 5000mh batarya var ama GT2 pro günlük kullanında 5.5-6 saat ekran süresini zar zor veriyor S23 ultra ise 8-8.5 saatin altına düşmezsin, sonra millet de aa ikisinde de 5000mh var deyip aynı sanıyor. Bunu epey yazmıyor işte...

-Yine aynı şekilde GT2 Pro kağıt gibi bükülen bir cihaz, adam 1-2 saniyede büküyor cihazı cidden çok dayanıksız bak bu da yazmıyor epey de.

-Ses konusunda da ciddi anlamda vasat DXOMARK puanı 109, poco x3 gibi cihazlarla aynı kalitede ama epey de bu da yazmıyor, stereo hoparlör var ikisinde de.

-Ekranı sanıldığı gibi kaliteli değil DXOMARK da yazılanı bırakıyorum
  • Poor video-watching experience due to display's lack of brightness, oversaturated colors and hardly visible dark tones
Belli ki kaliteli bir panele sahip değil yoksa böyle sorunlar giriş seviyesi cihazlarda bile görülmüyor ama epey e göre ekran olarak neredeyse denk cihazlar.

-OIS olarak da baya baya vasat olduğu söyleniyor hatta direkt hareketli sahnelere uygun değil diyorlar ama epey de yazmıyor ikisinde de OIS var, yersen tabi.


Bu liste uzar da gider daha eklerim ama sadece denk yada yakın sanılan ama gerçekte öyle olmayan özelliklere değinmek istedim. Premium cihazlar ufak detaylarda bile çok iyi oldukları için premium sınıfındalar, GT2 Pro gibi makinalar kağıt üzerinde çok iyi gözükse de premium seviyenin yanına yaklaşacak cihazlar değiller maalesef.
 

Geri
Yukarı