Samsung S23 Ultra alınır mı?

Hocam kendi telefonuma Custom ROM kurdum çok da iyiydi fakat banka uygulamalari kullanamadim o yuzden normale donmek zorunda kaldim.
Ayn hocam o konuda biraz uğraşmak gerekiyor. Magiskten shamikoyla filan hallediliyor aslında ama çok sağlıklı bi yöntem değil bence. Ayrıyeten play protect sertifikası doğrulamasıdır filan da çok uğraştırıyor. Dediğiniz gibi en iyisi stock rom

Ayn hocam o konuda biraz uğraşmak gerekiyor. Magiskten Shamiko'yla filan hallediliyor aslında ama çok sağlıklı bir yöntem değil bence. Ayrıyeten Play Protect sertifikası doğrulamasıdır filan da çok uğraştırıyor. Dediğiniz gibi en iyisi stock ROM

Magisk falan kurdum da ise yaramadi banka uygulamasinda ek olarak her uygulama indirdigimde ek olarak Magisk'den ayar yapmam gerekiyordu ChatGPT biel kullanamiyordum Play Protect yuzunden en sonunda pes edip stock ROM gectim

Hocam cihaz mükemmel premium bir cihaz ancak güncelleme desteğinin bitmesine 2 yıl kaldı. Ama sizi yazılımsal olarak 5-6 seneden fazla götürür.
Eğer bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz S24 Ultra almak daha mantıklı olur çünkü onun 6 yılı kaldı güncelleme desteği olarak. (S24 serisi ve üzerinde 7 yıl güncelleme desteği varken önceki modellerde 4 yıl güncelleme desteği var.)

Ben S23 Ultra’nın kamera gecislerini hiç sevmiyorum. Nesnenin konumunun degismesi bir yana sanki telefon kasiyormuş gibi zoomluyor. Şahsen bütçeyi zorlayip S24 veya S25 Ultra bakardim. Hele Almanya gibi alim gucu yuksek bir ulkede yasiyorsan S25 Ultra alabilirsin

Ben S23 Ultra'nın kamera gecislerini hiç sevmiyorum. Nesnenin konumunun degismesi bir yana sanki telefon kasiyormuş gibi zoomluyor. Şahsen bütçeyi zorlayip S24 veya S25 Ultra bakardim. Hele Almanya gibi alim gucu yuksek bir ulkede yasiyorsan S25 Ultra alabilirsin.

Hocam maalesef kendi parami kazanamiyorum annemi ikna edip almam lazim şu anki telefon durduk yere kapaniyor butceyide cok zorlayamiyorum o yuzden zaten S23 ultraninda bir kismini ben odiyecegim.

Hocam maalesef kendi parami kazanamiyorum annemi ikna edip almam lazim şu anki telefon durduk yere kapaniyor butceyide cok zorlayamiyorum o yuzden zaten S23 ultraninda bir kismini ben odiyecegim.

Hocam güncelleme süresinden dolayı S25 öneririm ama S23u kadar premium bir cihaz olmaz doğal olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı