S23 Ultra ile iPhone 13 takaslanır mı?

13'e verilecek paraya da ben acırım.

iPhone alın konuyu da kitleyin.

Tarih olacak yoksa ki J7 J5 hiç olmamış mıydı oldular ve tozlu raflara kondular maksat Samsung para kazansın.

Kardeşim teknolojiden bahsediyoruz. Karizma ne alaka. Düğüne takım elbise mi seçiyorsun hahahaah.

Gideri yani.

Tarih olacak yoksa ki J7 J5 hiç olmamış mıydı oldular ve tozlu raflara kondular maksat Samsung para kazansın.

Gideri yani.

Kalite konuşuyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoksa bu talepler neyin nesi :D S22 Ultra kral diyelim ama Apple kadar ilgi ve merak uyandırmıyor aksi olsa millet Samsung eski modellerini tartışa tartışa kafayı yerdi.

Talep derken? Kaç tane iPhone 6,7 konusu görüyorsun? S22u karşısında hangi Apple ne ilgisi uyandırıyor😃 senin gibi böyle yorum yapanlar olduğu için dışarıdan bakanda Apple harbi daha uzun ömrülü, Samsung kötü sanacak.

Ultra verecek paraya acırım.

Konuyu kilitle. Bilgisizce ve arkası olmayan yorumlar yapmak, sırf ilgi alabilmek için böyle gereksiz konu açmışsın. Sorun bizde ki ciddi bir konu sanıp seni ciddiye alıp doğru olanı anlatmaya çalıştık. Konunun başında takaslanır mı diyor, ortasında Apple hayranı değilim ama diyor gelişmesinde Apple daha uzun ömrülü diyor şimdi de uktraya verilen paraya acırım diyorsun. Ya ilgi veren kimse yok buradan sağlıyorsun ihtiyacını ya da bilgisiz ve Apple fanboysun. Konu başlığına Apple mı Samsung mu deyip bence Apple dşyerek başlasan bir tartışma havasıyla burada fikirler belirtsen daha iyi olurdu böyle hard RP yapmana gerek yok.

Gideri yani.

Bana en çok almak istenen eski Android söyle haklısın deyim ama kabul etseniz de Android Apple ile kıyaslarsak albenisi yok.

Hala Samsung'un S serisi dışında serilerden örnek veriyorsunuz. Sizi tebrik ederim. İyi forumlar dilerim. S23 U takaslayacaksanız eğer şimdiden onu alan arkadaşa hayırlı olsun.

Tarih olacak yoksa ki J7 J5 hiç olmamış mıydı oldular ve tozlu raflara kondular maksat Samsung para kazansın

Gideri yani

Bana Apple'nin J5 karşısında çıkardığı telefonu söylesen? Dostum Apple o segmente telefon üretmediği için olabilir mi? Sende Apple almaya verdiğin parayı Samsung'a versen sende kullanırsın Samsung'u. Gelmiş J5 J7 diyor harbi forumdaki en bilgisiz Apple fanboylarından birisin. Bari savunduğun şeyi öğrende gel.

Teknolojiyi hala istenen lafı ile konuşuyorsunuz. Mesele istenmesi değil hak edenin değer görmesi. Yerel fiyatlandırma yapmayan Apple'ı savunmaya devam edin.

Bunu başardı işte fazla söze gerek yok hem talep de görüyor.

Bana Apple'nin J5 karşısında çıkardığı telefonu söylesen? Dostum Apple o segmente telefon üretmediği için olabilir mi? Sende Apple almaya verdiğin parayı Samsung'a versen sende kullanırsın Samsung'u. Gelmiş J5 J7 diyor harbi forumdaki en bilgisiz Apple fanboylarından birisin. Bari savunduğun şeyi öğrende gel.
Doğru prime cihaz üretiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı