S23 Ultra kayıtsız kullanma

Güncelleme desteği garanti kesilmiyor her cihazda. Belirli güvenlik güncellemesi sürüm kodlarına göre kesiliyor ancak kesilse bile Samsung Smart Switch ile güncelleyebiliyorsunuz. Sorun teşkil edecek bir durum yok, ha yok ayda yılda 1 gelen güncelleme için PC açamam derseniz: kalan 4 ay boyunca Wi-Fi'da sinyal geliyor, arama ve SMS alabiliyorsunuz ancak siz arayamıyorsunuz ve SMS atamıyorsunuz, bu olurken de pil performansı muazzam bir şekilde düşüyor.

Güncelleme desteği garanti kesilmiyor her cihazda. Belirli güvenlik güncellemesi sürüm kodlarına göre kesiliyor ancak kesilse bile Samsung Smart Switch ile güncelleyebiliyorsunuz. Sorun teşkil edecek bir durum yok, ha yok ayda yılda 1 gelen güncelleme için PC açamam derseniz: kalan 4 ay boyunca Wi-Fi'da sinyal geliyor, arama ve SMS alabiliyorsunuz ancak siz arayamıyorsunuz ve SMS atamıyorsunuz, bu olurken de pil performansı muazzam bir şekilde düşüyor.
Şahsen ben PC'den güncelleme atmaya razıyım,teşekkürler yardımınız için.

Hiç tecrübe ettiniz mi bunu? Ben yeni cihaz getirdim Android 13 sürümü ama 14 çıktığı halde güncelleme görmedi Switch üzerinden de.

Güncelleme desteği garanti kesilmiyor her cihazda. Belirli güvenlik güncellemesi sürüm kodlarına göre kesiliyor ancak kesilse bile Samsung Smart switch ile güncelleyebiliyorsunuz. Sorun teşkil edecek bir durum yok, ha yok ayda yılda 1 gelen güncelleme için PC açamam derseniz: Kalan 4 ay boyunca Wi-Fi'da sinyal geliyor, arama ve SMS alabiliyorsunuz ancak siz arayamıyorsunuz ve SMS atamıyorsunuz, bu olurken de pil performansı muazzam bir şekilde düşüyor.

Eğer telefonu server kaydı yaptırmadan önce güncellersek server kaydı yaparken bir problem olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı