S23 Ultra mı S24 Ultra mi?

Hocam telefonu kayıt ettirmeye kalksanız yurt içi fiyatlara denk geliyor. IMEI attırmak gibi yasa dışı yollara girdiğinizde root atılıyor Knox sayacı 1 oluyor Samsung servisleri devre dışı kalıyor. Telefonun işlevi zayıflıyor. Bu yüzden ben mantıklı görmüyorum.
Haklisiniz hocam ama ben kayit ettirmeyi düşünmüyorum o şekilde sim kartsiz kullanacağım tek dedim garanti işleri ariza vs olduğunda nasil bir yol izelemeliyim?
 
tr fiyatını verene kadar
Piyasaya gayet hakimim. Bende senelerce yurt dışı Samsung cihaz kullandım root cihazların Samsung servisleri devre dışı kalıyor telefon markasının anlamını yitiriyor.



IMEI giderse nasıl kullanacaksınız cihazı?
TR cihazına 70 k vereceğine 2 tane yurtdışı s24 alabilirsin ?
 
TR fiyatını verene kadar

TR cihazına 70 k vereceğine 2 tane yurt dışı S24 alabilirsin?

Alacağım cihaz Xiaomi gibi bir cihaz olsa dediğiniz evet mantıklı fakat, Samsung gibi bir cihaz söz konusu olduğunda ben yurt dışı Samsung cihaz almam.
Şahsi düşüncemdir :) isteyen elbette alıp istediği gibi kullanabilir ama yurt dışı Samsung cihazla yurt içi Samsung cihazlar arasındaki farkları bariz bir şekilde görebiliyorum.
 
Haklisiniz hocam ama ben kayit ettirmeyi düşünmüyorum o şekilde SIM kartsiz kullanacağım tek dedim garanti işleri ariza vs olduğunda nasıl bir yol izelemeliyim?

Zaten arıza olduğunda servise verdiğin zaman 20 gün tutuyolar. Yapılıp yapılmayacağı da kesin değil. İstanbul'da servisten kaliteli onarım yapan dükkanlar var. Hoparlör mü değişecek, 500 1000 lira verirsin yenilenir servisteki gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten arıza olduğunda servise verdinmi 20 gün tutuyolar yapılıp yapılmayacağıda kesin değil İstanbul'da servisten kaliteli onarım yapan dükkanlar var hoparlör mü değişecek 500 1000 lira verirsin yenilenir servisteki gibi

Muhammed kardeşimiz gibi şahsi düşüncesi olanları dinlemen sağlıklı olmaz bir şeye bağlanmış körü körüne at gözlüklerini çıkarması lazım yoksa çok kazıklanır

Bu tarz at gözlüğü takmak gibi kaba tabirler kullanmaya devam ettiğiniz sürece sizi kaale almam pek uygun değil hocam. Özür dilerim bu mesajınızı rapor ettim.
At gözlüğü takarak ilerlemek sizin tabirinizde nasıl bir yer ediniyor onu bilemem fakat kendim bizzat iPhone, Samsung, Oppo, Vivo, Xiaomi model telefonların hepsini yurt içi yurt dışı kullandım yıllarca her ay telefon değiştirdim ve bu deneyimlerim üzerine konuşuyorum. Kimsenin önünü yanlış olduğunu düşündüğüm bir düşünce ile kapatmayı istemem ve üslubunuzu biraz daha düzgün kullanmanızı istiyorum :)
 
Kafam daha da karisti hocam valla simdi yurt dışı alsam ganatilik olay olsa tek basimayim sanirim. Gerci telefonu temiz kullanan biriyim ama tamamen de sans işi. Peki yurt disi cihazi kayit yaptırsam garanti kapsamina giriyormu?
 
Aslında aklımda ilk o vardi yurt disi cihazlara denk gelince bir denemek istedim hem de s23 ultradan daha ucuza geliyor diye mantikli geldi ama eksi yanları da korkutuyor.
 
Ne kadar doğru bilmem ama ilk 8 ay fiziksel olarak kullanır sonra başka bir numaralı esim alır devam edebilirsin, onun da 4 ayı bittiğinde tekrar fiziksel hattındaki simden 8 ay devam edersin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı