S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max

Eğer optimizasyon ve çevreden gelen "oha bu iPhone sahibi" cümlesini duymak istersen 14 Pro Max. Daha iyi kamera, ekran ve muadiline göre daha fazla özgürlük istersen S23 Ultra tercihin.

Eğer optimizasyon ve çevreden gelen "oha bu iPhone sahibi" cümlesini duymak istersen 14 Pro Max. Daha iyi kamera, ekran ve muadiline göre daha fazla özgürlük istersen S23 Ultra tercihin.
Burda telefonlar statü göstermiyor, herkes de en son modeller var zaten. Sadece alınca uzun süre kullanacağım için pişman olmak istemiyorum. Galiba iPhone alacağım.

Yüksek fiyatlı karşılaştırmalarda yakın performans, yakın fiyatlarda iPhone mantıklı.
Tam tersi örnekde 18 bin TL'ye S22 varken aynı fiyatlarda iPhone 11 almak mantıksız.
Tarza göre değişir s23 ultra ve iphone 14 pro max neredeyse aynı cihazlar geriye sadece ios mu Android mi sorusu kalıyor kişiden kişiye değişir s23 ultranin s Pen avantajı var bide kullanan için s23 tercih edilebilir.

Burada telefonlar statü göstermiyor, herkes de en son modeller var zaten. Sadece alınca uzun süre kullanacağım için pişman olmak istemiyorum. Galiba iPhone alacağım.

Gerçekten 14 Pro Max harika telefon. 13 serisinin neredeyse 12'den farkı yoktu ama 14 serisi mükemmel bence.

Hayatım boyunca sürekli iki tarafın da telefonlarını kullandım. En son artık POCO X3 Pro'ya katlanamayarak satıp iPhone XS Max aldım ve hayatımın rahatlamasını yaşadım. Aradaki sene, işlemci, 120Hz ekran farkına rağmen, iPhone daha akıcı ve stabil hissettirdi. Yakın zamanda kendime 14 Pro Max alacaktım fakat S23 Ultra aklımı karıştırmadı değil. Yurt dışında yaşıyorum ve şu an S23 Ultra daha pahalı. En az 3 sene telefon değiştirmeyi planlamıyorum, hangisi daha uzun ömürlü olur? Mobil oyunlara karşı ilgim yok. Tek istediğim akıcı ve kaliteli bir sosyal medya deneyimi ve kaliteli bir ekran. S23 Ultra'nın kalemi ile not alabilir miyim diye düşünüyorum fakat izlediğim videolar bana pek efektif gibi gelmedi.
Arkadaşlar hepinize görüşleriniz için teşekkür ederim. Yaklaşık 1 haftadır iPhone 14 Pro Max kullanıyorum ve memnunum. Herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım ve ekran, şarj ve kamera olarak beni fazlasıyla tatmin etti. S23 Ultra kullanmadan hangisinin daha iyi olduğunu tabiki bilemem ama seçimimden hiç pişman olmadığımı rahatlıkla söyleyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı