S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max

Evet. 14'ten çok çok daha iyi olan S23 varken iPhone'a 10.000 lira daha fazla vermek ekosisteminde değilseniz enayiliktir. Çok çok zengin olmanız lazım.
Çok iyi olduğu konu nedir? S23 Ultra'da dinamik ada var mı?

Arkadaşlar biri diyor onu alan enayi biri diyor onu alan saf falan. Adam gibi özellikleriyle kıyaslayarak yorum yapın lütfen. Tasarım olarak bana s23 daha iyi geliyor ama özellikleride önemli.

Arkadaşlar biri diyor onu alan enayi biri diyor onu alan saf falan. Adam gibi özellikleriyle kıyaslayarak yorum yapın lütfen. Tasarım olarak bana S23 daha iyi geliyor ama özellikleride önemli.

Kısaca, kamera-ekranda S23.
İşletim sisteminde ve (eğer satacaksanız ilerde) değerini korumada 14 Pro Max.
Tasarım göreceli, ben ikisini de şık bulmuyorum.

Arkadaşlar biri diyor onu alan enayi biri diyor onu alan saf falan. Adam gibi özellikleriyle kıyaslayarak yorum yapın lütfen. Tasarım olarak bana s23 daha iyi geliyor ama özellikleride önemli.
S23 de üzmez 14 pro da. İşletim sistemi olarak android mi ios mu buna göre karar verin. Donanım olarak performans olarak zaten ikisi de üst düzey cihazlar.

Ben enayi değilim? Herkes istediği telefonu alabilir. Sadece pahalı diye mi her şey? iPhone 14 Pro Max'deki dinamik ada zaten çok iyi bir teknoloji. Dinamik ada için bile verilir o para.

Dinamik ada güzel bir teknoloji falan değil çok basit bir şey ve 50 bin liralık telefonda hala saçma sapan kamera centigini kapatmak için konulmuş.

Bunu defalarca belirttim yine söylüyorum. Her iki tarafı da uzun süreler kullandım. iPhone'dan başka hiçbir telefona bu paralar verilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…