S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max

Bunu defalarca belirttim yine söylüyorum. Her iki tarafı da uzun süreler kullandım. iPhone'dan başka hiçbir telefona bu paralar verilmez.

Ben de kullandım ve katılmıyorum. Herhangi bir flagship telefon üç yıl sorunsuz kullanılır. Hiçbir telefon da bence dört yıldan uzun süre kullanılmaz. Ciddi düşüyor performansları. En azından eski akıcılığa alışınca insanın yüzüne bakası pek gelmiyor.

14 Pro. Samsung'da isterse 500 megapiksel kamera olsun 500X Zoom olsun o çektiğin fotoğrafı bir yere attığın zaman 144p olacaksa hiçbir numarası yok. Çipseti daha iyi olabilir IOS'un da optimizasyonu stabilitesi ortada, 10 senelik cihazları bile takır takır günümüzdeki Android cihazlara denk performans veriyor. Kaldı ki satıldığı zaman değer kaybetmiyor, hatta şu anda zamanında 6 bin TL verip sıfır 11 alanlar ikinci eline 10 bin TL istiyor.

Arkadaşlar biri diyor onu alan enayi biri diyor onu alan saf falan. Adam gibi özellikleriyle kıyaslayarak yorum yapın lütfen. Tasarım olarak bana s23 daha iyi geliyor ama özellikleride önemli.

Ikisi de top seviye cihazlar. S23 Ultra kamerasini kullandiktan sonra 14 Pro Max'e gecince iyy demezsin yani. Ikisinin kamera profili farkli bir kere Samsung pastel renkler kullanir iPhone daha dogal renkler kullanir. Teknik ozellikler dert edilecek konu degil diyorum ya bu iki cihaz da en top seviyede su an. Isletim sistemi farkini cikarirsak aradaki en bariz fark ikinci eldeki deger kaybi ve satis kolayligi. iPhone'u daha cabuk, degerini S23U'ya gore daha faza korumus bir sekilde satabilirsiniz. Ikinci el degeri sizin icin onemli degilse isletim sistemi farkina odaklanin, teknik detaylara degil.

Arkadaşlar biri diyor onu alan enayi biri diyor onu alan saf falan. Adam gibi özellikleriyle kıyaslayarak yorum yapın lütfen. Tasarım olarak bana s23 daha iyi geliyor ama özellikleride önemli.
S23 kullanan birisi olarak S23 ultra'nin tasarimini cok begenmedim. Kisisel bir durum tabiki.
Su ana kadar hic Iphone kullanmadim, Android cok daha rahat geliyor aliskanliklardan oturu fakat Android telefonlarin deger kaybini goz onune alinca TR kosullarinda 14 Pro Max almanizi tavsiye edebilirim. Maddi endiseniz yok ise ve tasarimini begeniyorsaniz S Pen avantaji ile Samsung tabiki bir tik onde bence.

10 senelik cihazları bile takır takır günümüzdeki Android cihazlara denk performans veriyor.

Ne? Kullandığım Xiaomi bile (ki S21 civarı gücünde bir telefon) eski 7 Plus'ımdan sonra uzaydan gelmiş kadar hızlı çalışıyor. Bu fikirlere nasıl varabiliyorsunuz gerçekten inanılır gibi değil.

7 Yıldır iPhone 6S kullanan tanıdığım var. Telefon iş görüyor ve kasmıyor.
Ne iş görüyor tam olarak? 2 GB RAM ile Safari bile kullanamaz adamakıllı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı