S23 Ultra vs iPhone 14 Pro

Nuveos

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. İkilemde kaldığım bir konuyu sizlere sormak istedim. S23 Ultra alınır mı? Yahut iPhone tarafına mı geçmeliyim? ( 14 Pro )
Bu zamana kadar Android kullandım. Açıkçası iOS tarafını hep merak etmişimdir. Fakat genelde 23 Ultra öneriliyor. Önceliğim kamera olacak şekilde tavsiyelerinizi dinlemekten memnuniyet duyarım. Şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba. İkilemde kaldığım bir konuyu sizlere sormak istedim. S23 Ultra alınır mı? Yahut iPhone tarafına mı geçmeliyim? ( 14 Pro )
Bu zamana kadar Android kullandım. Açıkçası iOS tarafını hep merak etmişimdir. Fakat genelde 23 Ultra öneriliyor. Önceliğim kamera olacak şekilde tavsiyelerinizi dinlemekten memnuniyet duyarım. Şimdiden teşekkürler.

Önceliğin kamera ise net S23 Ultra. Pro, Pro video RAW gibi sinematik görüntüler için kesinlikle alınır. 10X optik Zoom 4K 60 FPS 1080p 120 FPS kadar video seçeneği var. Benim tercihim S23 Ultra olurdu.

Burası birazdan savaş alanı olur :D size önerim videolar izleyip, özelliklerini araştırıp ve sizin işinize yarayacak özelliklere dikkat edip seçmeniz.

Iki cihaz da cok iyi. iOS mu Android mi sorusu kaliyor geriye. Eger fiyatlari yakinsa 14 Pro alin bence. iOS denemek istiyorum demissiniz merakinizi giderin. Eger Android'in ozgurlugunden cok yararlanmiyorsaniz iOS'a gecince sorun yasamazsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı