S23 Ultra vs S24 Plus

Bütçe
40000-550000
Garanti ile derdiniz yok ise S24 Ultra yurt dışı. Eğer biraz bekleyip yurt dışı alırım derseniz de S25 Ultra yurt dışı alabilirsiniz. Şunu da dipnot olarak düşeyim. Sızıntılarda S25 serisinin tamamının Snapdragon ile çıkacağını söylüyorlar. Yani yurt dışı olmasa bile şu an kullandığınız telefonu siz ocağa kadar idare ederseniz düz S25 bile alsanız makbul olur. Şu an S23 Ultra yurt dışı tarafında bedava rakamlara satılıyor. 25-26 bin civarında kayıtsızlar 29-30 civarında da kayıtlılar dolanıyor.

Yurt dışına bulaşmam ya iki üç kuruş fazla verim garantisi olsun kafasındayım. S25 serisine 5-6 ay var daha ben profesyonel kullanmayacağım bu cihazı düz sosyal medya, ara sıra oyun için kullanacağım. S25 Ultra da yapıp da S23 Ultra da yapamayacağım bir işlem olmaz herhalde. Ayrıeten çok büyük değişiklikler olmayacak ufak tefek işlemci değişiklikleri falan olacakmış S25 serisinde.

Ayrıeten çok büyük değişiklikler olmayacak ufak tefek işlemci değişiklikleri falan olacakmış S25 serisinde.

Köşeli tasarımda değişiklik olacak hocam. Yansıma engelleyen ekranı da büyük ihtimalle geliştireceklerdir. Çünkü karanlıkta kumlu ekran sorunu yaşayan olmadığı kadar olan da oldu.

Köşeli tasarımda değişiklik olacak hocam. Yansıma engelleyen ekranı da büyük ihtimalle geliştireceklerdir. Çünkü karanlıkta kumlu ekran sorunu yaşayan olmadığı kadar olan da oldu.

Eğer 70-80 bin lira gibi bir fiyata çıkacaksa ki S23u ile S24u arasında da ciddi fiyat farkı vardı. Bence fiyatına değecek bir gelişme olmaz benim açımdan.

@x_mege, anlıyorum. O halde S23 Ultra işinizi görebilir, şimdiden hayırlı olsun. :)

Eğer 70-80 bin lira gibi bir fiyata çıkacaksa ki S23u ile S24u arasında da ciddi fiyat farkı vardı. Bence fiyatına değecek bir gelişme olmaz benim açımdan.

Hocam S24+ kullanıyor arkadaşım ama kendi iadeleyip magic 6 Pro düşünüyor ama kararsız kaldı. İsterseniz size de elimdeki testleri atayim. 2tane test yaptık onunla. Eğer isterseniz başka testlerde yapabiliriz. Telefon cidden bana göre ısınıyor ve şarjı yetersiz.
Test 1: Brawl Stars
Saat 20.05 telefon ısısı 34° şarjı 30
Saat 20.20 telefon ısısı 40-41° şarjı 24
Test 2: Instagram Reels
Saat 20.30 telefon ısısı 34° şarjı 24
Saat 20.45 telefon ısısı 38° şarjı 19
Başka istediğiniz test varsa yapabilirim.

Hocam S24+ kullanıyor arkadaşım ama kendi iadeleyip magic 6 Pro düşünüyor ama kararsız kaldı. İsterseniz size de elimdeki testleri atayim. 2tane test yaptık onunla. Eğer isterseniz başka testlerde yapabiliriz. Telefon cidden bana göre ısınıyor ve şarjı yetersiz.
Test 1: Brawl Stars.
Saat 20.05 telefon ısısı 34° şarjı 30.
Saat 20.20 telefon ısısı 40-41° şarjı 24.
Test 2: Instagram Reels.
Saat 20.30 telefon ısısı 34° şarjı 24.
Saat 20.45 telefon ısısı 38° şarjı 19.
Başka istediğiniz test varsa yapabilirim.

40 derece blaw stars gibi bir oyun için çok anormal dereceler bence YouTube'da PUBG testlerini inceledim cihaz 43-45 derecelerde geziyor. Bir de ayrı bir sıkıntısı ısı arttığı zaman gücü kesiyor yani çok fazla FPS düşüşleri gördüm ben testlerde. Yine de sağ olun tavsiyeniz için. Honor magic bende düşündüm de işte Çinli firmaların telefonda ki o yazılımları pek hoşuma gitmiyor hele Xiaomi'nin arayüzünden oldum olası nefret ettim. Ayrıeten ben bir telefona 40-50k arası para veriyorsam şahsen marka benim için çok büyük bir kriter olur. Huawei de güzeldir Honor, Vivo gibi markalarda güzeldir ama ben o parayı Samsung'a bağlamayı işi sağlama almayı yeğlerim.

40 derece blaw stars gibi bir oyun için çok anormal dereceler bence YouTube'da PUBG testlerini inceledim cihaz 43-45 derecelerde geziyor. Bir de ayrı bir sıkıntısı ısı arttığı zaman gücü kesiyor yani çok fazla FPS düşüşleri gördüm ben testlerde. Yine de sağ olun tavsiyeniz için. Honor magic bende düşündüm de işte Çinli firmaların telefonda ki o yazılımları pek hoşuma gitmiyor hele Xiaomi'nin arayüzünden oldum olası nefret ettim. Ayrıeten ben bir telefona 40-50k arası para veriyorsam şahsen marka benim için çok büyük bir kriter olur. Huawei de güzeldir Honor, Vivo gibi markalarda güzeldir ama ben o parayı Samsung'a bağlamayı işi sağlama almayı yeğlerim.

Hocam kesinlikle anormal dereceler ama FPS düşüşü hiç yaşamadım. Sabit 1,5 saat 117-120FPS alıyorum. Tek sorunu ısınma maalesef. Bende Xiaomi'den nefret ediyorum ama Honor'un magicOSu üzmez gibi ve bayağı F/P diye düşünüyorum. Sonuçta S23U şurada 3-4 Android güncellemesi kalmış bir cihaz.

Hocam kesinlikle anormal dereceler ama FPS düşüşü hiç yaşamadım. Sabit 1,5 saat 117-120FPS alıyorum. Tek sorunu ısınma maalesef. Bende Xiaomi'den nefret ediyorum ama Honor'un magicosu üzmez gibi ve bayağı F/P diye düşünüyorum. Sonuçta S23u şurada 3-4 Android güncellemesi kalmış bir cihaz.

Orası öyle de bence temiz kullanırsam güncellemesi bitse dahi S23ultrayı 5-6 sene kullanabilirim herhalde ya, sence?

Orası öyle de bence temiz kullanırsam güncellemesi bitse dahi S23ultrayı 5-6 sene kullanabilirim herhalde ya, sence?

Şahsen bende S23U çok isterdim ama 8 GB RAM ileride yetmeyebilir bence ve 3 sene Android güncellemesi kalmış cihaza 45bin TL vermek istemem ben. Biraz temkinliyim ondan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı