S23 Ultra vs S24 Ultra

Anilkyae

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Japonya/Nagoya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 7500F

-Biostar B650MP-E PRO

-Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz

-Netac NV3000 1TB

-Crucial P3 1TB

-Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze

-Asus TUF VG27AQ1

-Fenvi AX1800 MT7921

-Ajazz AK820PRO

-Sharkoon Light 2 100

-Havit Fuxi H3

-Helixsun 70x30

-Xiaomi AC1200

-Viko yonca plus beyaz

-Viko Multi-Let 6'lı priz
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba, 14 Pro Max cihazımı satıp Android bir cihaza geçeceğim lakin S23 Ultra mı S24 Ultra mı almalıyım karar veremedim. Haftaya okullar açılacak ve elimdeki cihaz ile gidip gelmek istemiyorum S23u hemen alabilirim lakin S24u için yurt dışı gelmesini bekliyorum.

İki cihazda yurt dışı olacak.

İkisi arasında çok fark var mı?

S
Herkese merhaba, 14 Pro Max cihazımı satıp Android bir cihaza geçeceğim lakin S23 Ultra mı S24 Ultra mı almalıyım karar veremedim. Haftaya okullar açılacak ve elimdeki cihaz ile gidip gelmek istemiyorum S23u hemen alabilirim lakin S24u için yurt dışı gelmesini bekliyorum.

İki cihazda yurt dışı olacak.

İkisi arasında çok fark var mı?
İkisde çok iyi cihaz, Alabilirken bir gömlek üstü almak daha mantıklı S24 ultra alabilirseniz hemen alın. Aralarında aman aman bir fark yok.

S

İkisde çok iyi cihaz, alabilirken bir gömlek üstü almak daha mantıklı S24 Ultra alabilirseniz hemen alın. Aralarında aman aman bir fark yok.

Dediğim gibi hocam S24u için 2-3 hafta daha beklemeye değer mi? Bir de 14 Pro Max'ten sonra S23u üzer mi?

Hocam 14 Pro Max varsa sizde S23u almaya gerek yok ya S24 Ultra alın ya da bekleyip 16 pm veya S25u alın.
Apple cihaz kullanmak istemediğim için ucuza sattım hocam.

Ben Samsung'un işlemcilerine çok ısınamadığım için ya S23 alırım ya da S25 beklerdim fakat Samsung S25 de de SD kullanmayacak büyük ihtimal iki telefon da çok güçlü cihazlar ikisi de üzmeyecektir S23 alsanız neden S24 aldım diyeceğinizi sanmıyorum ya da tam tersi.

S24 Ultra işlemci olarak daha güçlü. Arada devasa farklılıklar olmasa da işlemci fark yaratıyor. Kamera ve batarya olarak çok yakın olsalar da bir daha iyi gibi geldi bana 24 Ultra'da. Tasarım olarak çok minimal değişiklik var, benim hoşuma gitti. Yine de uzaktan bakan aynı der.

14 Pro Max’ten S24 Utra’ya asla geçmezdim. Neyse satmışsın artık S23 ile S24 Ultra yd fiyatları arasında fazla fark yok S24 Ultra daha iyi bir cihaz olduğu aşikar 7 yıl güncelleme desteği de cabası. S24 Ultra alınır.

14 Pro Max’ten S24 Utra’ya asla geçmezdim. Neyse satmışsın artık S23 ile S24 Ultra yd fiyatları arasında fazla fark yok S24 Ultra daha iyi bir cihaz olduğu aşikar 7 yıl güncelleme desteği de cabası. S24 Ultra alınır.
Neden hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı