S23 Ultra vs S25+

emir2326

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, elimde S23 Ultra var ve biliyorsunuz ki S25 yeni tanıtıldı S25+ için Samsung sitesinde ki fiyat 63K takas desteğinde S23 ultrayı 33K olarak sayıyorlar arada ki fiyat farkı bana bayağı bir fazla geldi sizce değişmeye gerek var mı tavsiyeleriniz nelerdir?

Herkese merhaba, elimde S23 Ultra var ve biliyorsunuz ki S25 yeni tanıtıldı S25+ için Samsung sitesinde ki fiyat 63K takas desteğinde S23 ultrayı 33K olarak sayıyorlar arada ki fiyat farkı bana bayağı bir fazla geldi sizce değişmeye gerek var mı tavsiyeleriniz nelerdir?

Gerek yok ama S25+ S23U'dan iyidir.

Gerek yok bence hocam işlemci dışında pek bir iyi tarafı yok geçmeye gerek yok ultradan ultraya geçmek mantıklı olabilir ama şimdi değil S26 eğer kayda değer bir değişiklik ile gelirse ona geçebilirsiniz

Şimdi şöyle bir durum var. Kamera dışında eksi yok. Daha iyi işlemci, daha çok RAM, daha iyi ekran, neredeyse aynı batarya, daha iyi ergonomi ve yuvarlak hatlar, daha çok güncelleme alacak olması vs gidiyor. Bende düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı