S23 Ultra yavaş şarj aldığının kanıtı

Sıcaklık yükselince hızı düşürmesi belli oluyor videoda. Telefon ısınıyor daha serin bir ortamda deneyin. 45W destekliyor diye sürekli 45W vermiyor. Genellikle 70-80'den sonra 20W'a kadar düşebiliyor.

Yarın daha serin bir ortamda yapacağım ama sıcakla alakası olduğunu sanmıyorum başka bir iş var

Merhaba, geçen S23 Ultra cihazımın yavaş şarj ettiğini söylemiştim. Bugün bunu kanıtlamış oldum. Cihaz ilk şarjda 35-36W şarj olurken bir anda 10-12wlara kendini cekiyor. Buyurun izleyin inşallah kalite bozulmaz.
Şarj aletim Spigen 45W PPS 2.0 destekli.

Eklediğim video adresi

O uygulama hatalı hocam ben de nothing de denedim ilk başta buna benzer hata veriyordu. 25 W olması gerekirken 3-5 gösteriyordu. Pil kapasitesini 8500 mAh :), pil sağlığını da %192 gösteriyordu. Bu tür uygulamalara çok takılmayın.

Sıcaklık yükselince hızı düşürmesi belli oluyor videoda. Telefon ısınıyor daha serin bir ortamda deneyin. 45W destekliyor diye sürekli 45W vermiyor. Genellikle 70-80'den sonra 20W'a kadar düşebiliyor.

Olabilir benimki de demek ki bundan düşürüyordu ısınma sorunu var zaten telefonumda.

Merhaba, geçen S23 Ultra cihazımın yavaş şarj ettiğini söylemiştim. Bugün bunu kanıtlamış oldum. Cihaz ilk şarjda 35-36W şarj olurken bir anda 10-12wlara kendini cekiyor. Buyurun izleyin inşallah kalite bozulmaz.
Şarj aletim Spigen 45W PPS 2.0 destekli.

Eklediğim video adresi

Batterty guru uygulamasıyla deneyin farklı çıkabilir sonuç.

O uygulama hatalı hocam ben de nothing de denedim ilk başta buna benzer hata veriyordu. 25 W olması gerekirken 3-5 gösteriyordu. Pil kapasitesini 8500 mAh :), pil sağlığını da %192 gösteriyordu. Bu tür uygulamalara çok takılmayın.

Olabilir benimki de demek ki bundan düşürüyordu ısınma sorunu var zaten telefonumda.

Ampere uygulamasını kullanıyordum ilk fark ettiğimde çoğu kişi ona hatalı dedi bende bunu kurdum sonuç aynı hatta DevCheck isimli uygulamayı da tavsiye ettiler onda da durum değişmedi

Merhaba. Aynı sorunu yaşıyorum. 2 farklı cihazda denedim. Çözümü var mı. Hızlı Şarj yapınca 20-22 watt ile başlayıp kısa süre sonra 6 7 watt hızında şarj gösteriyor uygulama. Süper Hızlı Şarj 2.0 destekli 2 adet cihazda denediğimde de 35 watt gösterip kısa süre sonra 12 13 lere düşüyor. Özellikle en hızlı Şarj olduğu %20 %40 gibi durumlarda test ettim

Merhaba. Aynı sorunu yaşıyorum. 2 farklı cihazda denedim. Çözümü var mı? Hızlı şarj yapınca 20-22 watt ile başlayıp kısa süre sonra 6 7 watt hızında şarj gösteriyor uygulama. Süper hızlı şarj 2.0 destekli 2 adet cihazda denediğimde de 35 watt gösterip kısa süre sonra 12 13'lere düşüyor. Özellikle en hızlı şarj olduğu %20 %40 gibi durumlarda test ettim.

Buna çok takılmamak lazım ekran açık olması, sıcaklık, ekran parlaklığı vs. nedenden dalgalanma oluyor bazen. Ben ekranı kapatınca tekrar 25'e yükselip açınca 17-18'e düştüğünü gözlemledim. Normalde 1 saat civarı tam şarj süresi. Şarj ettikçe watt düşüyor bu normal durum. Test sonuçlarında göreceğiniz üzere 30 dakikada %65 olurken kalan 30 dakikada %35 almış.
1732802031213.png

Her markayı kendi marka şarz cihazıyla şarz etmeniz gerekir. Aksi halde hiç bir sorumşuluk kabul edilmiyor serviste garanti dışı sayılıyor bu gibi arızalarda. Spigen berbat bir marka bu arada zamanında bol bol şişirdiler reklamlarla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı