S23 uzun süreli kullanımda nasıl?

Bütçe
30.000₺

Digimon6886

Hectopat
2 yıl önce Xiaomi POCO X3 Pro satın aldım. Dün telefonum bozulduğu için yeni telefon almaya karar verdim. S23 almayı düşünüyorum ama uzun süreli kullanımda kasma ya da herhangi bir sorun çıkar mı? S23 dışında başka önerdiğiniz telefon varsa hangi telefon alınabilir?

2 yıl önce Xiaomi POCO X3 Pro satın aldım. Dün telefonum bozulduğu için yeni telefon almaya karar verdim. S23 almayı düşünüyorum ama uzun süreli kullanımda kasma ya da herhangi bir sorun çıkar mı? S23 dışında başka önerdiğiniz telefon varsa hangi telefon alınabilir?
4 5 yıl rahat götürür. Tabi kullanıma bağlı.

Şu an alınabilecek en mükemmel cihaz. Ben pil performansından memnun değilim. 7 saat ekran süresini rahat gören olsa da ben ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum. Samsung cihazlarda batarya konusu şans sanırım.

Aslında memnunum ama 7 saat ekran süresi alan biri varken ben niye alamıyorun onu anlamıyorum.

Gönül ister ki iPhone alayım ama S23 varken ne son model IPhone'a o kadar 20k para fark vermeye gerek var ne de eski bir iPhone almaya ne gerek var.

S23 alınabilir, uzun süreli kullanımda kasma gibi bir şey olmaz o sadece Apple fanboylarının arasında kararlaştırıp millete kakaladığı hurafe. A serisi gibi giriş seviyesi telefonlarda oluyor ancak S serisi üst segment telefonlarda olmaz.

Samsung cihazlarda batarya konusu şans sanırım.
Bu sadece Samsung'a özel bir şey değil. 3900 mAh batarya ile 120 Hz kullanmak zaten pil ömrünü düşürür, bir de bunun yanında Bluetooth, konum vb. şeyler de açıksa 5-6 saat gayet normal oluyor bu cihazlar için. Daha iyi bir pil performansı istiyorsanız S23 Plus veya Ultraya bakın.

S23 çok dayanıklı bir telefon. Çok hor kullanmayacaksan 10 yıl bile götürür.

Şu an alınabilecek en mükemmel cihaz. Ben pil performansından memnun değilim. 7 saat ekran süresini rahat gören olsa da ben ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum. Samsung cihazlarda batarya konusu şans sanırım.

Aslında memnunum ama 7 saat ekran süresi alan biri varken ben niye alamıyorun onu anlamıyorum.

Gönül ister ki iPhone alayım ama S23 varken ne son model IPhone'a o kadar 20k para fark vermeye gerek var ne de eski bir iPhone almaya ne gerek var.

7 saat maximum değer olarak veriliyor. O yüzden bir sıkıntı yok. iPhone 14'e göre S23 daha iyi bana göre.

Bu sadece Samsung'a özel bir şey değil. 3900 mAh batarya ile 120 Hz kullanmak zaten pil ömrünü düşürür, bir de bunun yanında Bluetooth, konum vb. şeyler de açıksa 5-6 saat gayet normal oluyor bu cihazlar için. Daha iyi bir pil performansı istiyorsanız S23 Plus veya ultraya bakın.

Hocam ben küçük telefon seviyorum. AOD sadece dokununca açık ve diğer şeyler kapalı zaten. 120 Hz de olsun bir zahmet. Sırf bu yüzden adaptif Hz teklonojisini geliştirdiler ya bu adamlar.

Bakın bu adam 6-7 saat alıyormuş. Ben daha uzun süredir kullanıyorum ve bataryanın artık oturmuş olması gerekir.

Neyse bir ara format atacağım ya da One UI 6 ya geçerken formatlarım o zaman düzelirse dile getiririm.

Hocam ben küçük telefon seviyorum. AOD sadece dokununca açık ve diğer şeyler kapalı zaten. 120 Hz de olsun bir zahmet. Sırf bu yüzden adaptif Hz teklonojisini geliştirdiler ya bu adamlar.

Bakın bu adam 6-7 saat alıyormuş. Ben daha uzun süredir kullanıyorum ve bataryanın artık oturmuş olması gerekir.
Genel olarak Android cihazlarda 3500-4000 arası bataryalar 5-6 saatten fazla pil performansı vermiyor maalesef. Ben de S21 kullanıyorum en fazla pil performansı 5,5 saat gördüm ha günü çıkarıyor mu derseniz çıkarıyor ki bende BT, Konum, 120 Hz gibi şeylerin hepsi açık. iPhone'un tek avantajı kendine has işlemci üretiyor olması, işlemci kendilerinin olunca kafalarına göre optimizasyonlar da yapabiliyorlar.

S23 çok dayanıklı bir telefon. Çok hor kullanmayacaksan 10 yıl bile götürür.

7 saat maximum değer olarak veriliyor. O yüzden bir sıkıntı yok. iPhone 14'e göre S23 daha iyi bana göre.

Kesinlikle katılıyorum S23'ün daha güzel olduğuna özellikle bu fiyatlarla ama kullanınca çok saçma bir düşüş oluyor pilde. Bunu yaşamadan zor biraz anlamak.

Yani evet tek şarjla 6 saat aldığımda oldu ama günde iki kez şarj ettiğim de oldu. Benim burada asıl sıkıntım zaten bu kadar dengesiz olup aynı modelde bu kadar değişik performans vermesi.

Genel olarak Android cihazlarda 3500-4000 arası bataryalar 5-6 saatten fazla pil performansı vermiyor maalesef. Ben de S21 kullanıyorum en fazla pil performansı 5,5 saat gördüm ha günü çıkarıyor mu derseniz çıkarıyor ki bende BT, konum, 120 Hz gibi şeylerin hepsi açık. IPhone'un tek avantajı kendine has işlemci üretiyor olması, işlemci kendilerinin olunca kafalarına göre optimizasyonlar da yapabiliyorlar.

Hocam S21 ve S22 pil konusunda sıkıntılı cihazlar. Olay batarya kapasitesinden çok yazılım ve o bataryayı kontol eden kontrolcüde. Bu da Samsung'a yazar.

Kısaca ben alamıyorsam neden diğer S23 sahipleri alabiliyor? Bakın burada Apple'la karşılaştırmıyorum. Apple'la karşılaştırsam zaten geride kalıyor ama aynı modeli kullanan kullanıcılar arasında bile bu kada fark olmamalı diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum S23'ün daha güzel olduğuna özellikle bu fiyatlarla ama kullanınca çok saçma bir düşüş oluyor pilde. Bunu yaşamadan zor biraz anlamak.
Yani evet tek şarjla 6 saat aldığımda oldu ama günde iki kez şarj ettiğim de oldu. Benim burada asıl sıkıntım zaten bu kadar dengesiz olup aynı modelde bu kadar değişik performans vermesi.

Hocam S21 ve S22 pil konusunda sıkıntılı cihazlar. Olay batarya kapasitesinden çok yazılım ve o bataryayı kontol eden kontrolcüde. Bu da Samsung'a yazar.

Haklısınız hocam. Ama telefonda çok güç harcayan oyun vs. oynuyorsanız iphonedada aynı şey olur diye düşünüyorum. Benim telefonum J7 Pro bile 3600 mAh 1 buçuk gün yetiyor bana arada oyun falanda oynuyorum. Bataryayı konrtol eden uygulamaları arka planda çalıştırmayı kapatsan şarjın daha uzun gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı