Haklısınız, teşekkürler.Ya bilemiyorum dolar ne olur seçim sonrası ama Erdoğan kazanırsa bence fırlar Kılıçdaroğlu kazanırsa belki düşer bilemiyorum bunu kimse şu an bilemez.
Haklısınız, teşekkürler.Ya bilemiyorum dolar ne olur seçim sonrası ama Erdoğan kazanırsa bence fırlar Kılıçdaroğlu kazanırsa belki düşer bilemiyorum bunu kimse şu an bilemez.
Şimdi aldınız diyelim 3 ay sonra ÖTV indirimi geldi. S23 ü sanki yarı fiyatina mı satacaksınız ki? 1 yıl kullanılmış s22 ler bile sıfırı 18k iken 14-15k ya satılıyor. Ayrıca seçimi kim kazanırsa kazansın öyle anında tak diye alın size indirim diyemezler zannetmiyorum. O indirim her modele de gelmez. Fiyat veya model sınırlaması olur. Atıyorum 10-15k ya kadar olan telefonlarda ÖTV indirimi diye. Benim fikrim bu yönde gerisini siz bilirsiniz.Biraz düşüneceğim. Öyle çok sık telefon alan birisi de değilim. Velev ki S23 ve Watch 5'i aldım ve seçim sonu ÖTV indirimi geldi. S23'ü satsam IPhone gibi değerinde satamam, bu bir gerçek. Watch 5'i de IPhone ile kullanamam. Kafam karıştı. Teşekkür ederim yine de.
Yok hocam haber siteleri falan hemen vergisiz iPhone kac TL diye haber paylasmaya basladilar, telefon telefondur her telefona gelir bence.Şimdi aldınız diyelim 3 ay sonra ÖTV indirimi geldi. S23'ü sanki yarı fiyatina mı satacaksınız ki? 1 yıl kullanılmış S22'ler bile sıfırı 18k iken 14-15k ya satılıyor. Ayrıca seçimi kim kazanırsa kazansın öyle anında tak diye alın size indirim diyemezler zannetmiyorum. O indirim her modele de gelmez. Fiyat veya model sınırlaması olur. Atıyorum 10-15k ya kadar olan telefonlarda ÖTV indirimi diye. Benim fikrim bu yönde gerisini siz bilirsiniz.
Yani genel olarak IPhone'lar satarken daha pahalıya gidiyor. Yani Samsung telefon ikinci el ise çok pahalı satılmıyor. Vallahi işte ben de merak ediyorum indirim gelir mi gelmez mi kararsızım.Şimdi aldınız diyelim 3 ay sonra ÖTV indirimi geldi. S23 ü sanki yarı fiyatina mı satacaksınız ki? 1 yıl kullanılmış s22 ler bile sıfırı 18k iken 14-15k ya satılıyor. Ayrıca seçimi kim kazanırsa kazansın öyle anında tak diye alın size indirim diyemezler zannetmiyorum. O indirim her modele de gelmez. Fiyat veya model sınırlaması olur. Atıyorum 10-15k ya kadar olan telefonlarda ÖTV indirimi diye. Benim fikrim bu yönde gerisini siz bilirsiniz.
Hocam haber sitelerine içerik lazım her gördüklerini yazıyorlar zaten. Gelse bile seçimden sonra ne zaman geleceği belli değil ki. Belki bir ay belki 6 ay belki bir yıl sonra getirecekler. Bana göre her modele gelmez sonuçta başa kim gelirse gelsin Türkiyede yaşıyoruz.Yok hocam haber siteleri falan hemen vergisiz iPhone kac TL diye haber paylasmaya basladilar, telefon telefondur her telefona gelir bence.
Hocam 27k ya iPhone 13 alabilirsiniz şuan. Girin sarı siteye 3 aylık kullanılmış iPhone 13 ve Galaxy s22 ilanlarına bakın hangisi sıfır fiyatından ne kadar düşüğe satılıyor. Bana göre fark yok. Sizin tercihiniz.Yani genel olarak IPhone'lar satarken daha pahalıya gidiyor. Yani Samsung telefon ikinci el ise çok pahalı satılmıyor. Vallahi işte ben de merak ediyorum indirim gelir mi gelmez mi kararsızım.
O zaman arkadaş kendini riske atmak istemiyorsa 27k saat + S23 alsın ya da dediğiniz gibi sadece iPhone 13 alabilir.Hocam haber sitelerine içerik lazım her gördüklerini yazıyorlar zaten. Gelse bile seçimden sonra ne zaman geleceği belli değil ki. Belki bir ay belki 6 ay belki bir yıl sonra getirecekler. Bana göre her modele gelmez sonuçta başa kim gelirse gelsin Türkiye'de yaşıyoruz.
Hocam 27k ya iPhone 13 alabilirsiniz şu an. Girin sarı siteye 3 aylık kullanılmış iPhone 13 ve Galaxy S22 ilanlarına bakın hangisi sıfır fiyatından ne kadar düşüğe satılıyor. Bana göre fark yok. Sizin tercihiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.